Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

10 personen


Bodem:

  • 150 gr ontpitte dadels
  • 100 gr muesli naar keuze
  • 30 gr gewelde rozijnen
  • 1 tl kaneel
  • olie

Vulling:

  • 100 gr gewelde cashewnoten
  • 40 ml amandelmelk
  • 1 grote bevroren banaan
  • 1 tl vanille extract

Topping:

  • 1 kiwi, in dunne plakjes
  • kaneel

Kiwi & cashewnoot repen

Bereidingstijd: 60 min

Stap 1

Zorg ervoor dat alle ingrediënten klaar staan, inclusief de bevroren banaan en de geweldige rozijnen en cashewnoten.

Stap 2

Begin met het maken van de bodem door de dadels te ontpitten en dit samen met de muesli, kaneel en rozijnen toe te voegen in de keukenmachine. Heb je deze niet? Hak alles heel fijn. Het zal een soort van deegbal worden. 

Stap 3

Vet een bakvorm in met olie en voeg de bodem hier aan toe. Zorg dat je een opstaand randje maakt, zodat je de vulling er goed in kan gieten.

Stap 4

Zet de bodem nu een half uurtje in de vriezer. In de tussentijd maak je de vulling.

Stap 5

De vulling maak je door de ingrediënten te blenden tot een gladde massa. Zorg dat de vulling niet té dun is. Na een half uur kun je de vulling in de bodem gieten.

Stap 6

Zet nog eens ongeveer 45 minuten in de vriezer of tot de vulling opgestijfd is. Maak nu af met plakjes kiwi en een paar snufjes kaneel.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw