Sluiten
Ingredienten
10 personen
Bodem:
- 150 gr ontpitte dadels
- 100 gr muesli naar keuze
- 30 gr gewelde rozijnen
- 1 tl kaneel
- olie
Vulling:
- 100 gr gewelde cashewnoten
- 40 ml amandelmelk
- 1 grote bevroren banaan
- 1 tl vanille extract
Topping:
- 1 kiwi, in dunne plakjes
- kaneel
Kiwi & cashewnoot repen
Bereidingstijd: 60 min
Stap 1
Zorg ervoor dat alle ingrediënten klaar staan, inclusief de bevroren banaan en de geweldige rozijnen en cashewnoten.
Stap 2
Begin met het maken van de bodem door de dadels te ontpitten en dit samen met de muesli, kaneel en rozijnen toe te voegen in de keukenmachine. Heb je deze niet? Hak alles heel fijn. Het zal een soort van deegbal worden.
Stap 3
Vet een bakvorm in met olie en voeg de bodem hier aan toe. Zorg dat je een opstaand randje maakt, zodat je de vulling er goed in kan gieten.
Stap 4
Zet de bodem nu een half uurtje in de vriezer. In de tussentijd maak je de vulling.
Stap 5
De vulling maak je door de ingrediënten te blenden tot een gladde massa. Zorg dat de vulling niet té dun is. Na een half uur kun je de vulling in de bodem gieten.
Stap 6
Zet nog eens ongeveer 45 minuten in de vriezer of tot de vulling opgestijfd is. Maak nu af met plakjes kiwi en een paar snufjes kaneel.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier