Havermout met kiwi gold en cranberry

Bereidingstijd: 10 min.

Personen: 1


Ingrediënten

  • 200 ml water
  • 6 eetlepels havermout
  • 100 ml melk
  • 1 tl kokosrasp
  • kokosschaafsel naar smaak
  • een handje cranberry's
  • 1 kiwi gold

Havermoutpap is een heerlijk ontbijt, in dit recept in een combinatie met kokos, cranberries en kiwi gold.

Zelf een lekker havermout ontbijt maken

Ik denk dat havermout nog steeds mijn favoriete ontbijt is. In de winter is het echt meest favoriet, maar ook in de zomer is het heerlijk. Zeker in combinatie met zonnige kiwi gold! Vinden jullie dat ook zo lekker? Cranberry en kokos maken deze havermout helemaal af, ik krijg er gewoon weer zin in! Wat ook erg lekker is is overnight oats, waar je de havermout koud eet.

Bijvoorbeeld deze recepten:

Bereiding

Stap 1

Breng ongeveer 200ml water aan de kook en voeg daar de havermout aan toe. Wanneer je een dikke pap hebt, voeg dan nog wat melk toe, dit zorgt voor romigheid. 

Stap 2

Voeg cranberries en kokosrasp toe. Laat dit geheel eventjes pruttelen.

Stap 3

Snij ondertussen de kiwi gold in plakjes. Neem een kom en verdeel de havermout er in, leg de kiwi er bovenop en maak  af met wat kokosschaafsel.

kokos lunch ontbijt havermout vegetarisch zomer cranberry kiwi winter
Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen

Deel dit recept

Social media