Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

8 personen


Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 90 gr gedroogde vijgen
  • 70 gr medjoul dadels
  • 150 gr glutenvrije havermout van AH
  • 50 gr walnoten
  • 1 tl gesmolten kokosolie of boter

Havermout koekjes met dadels - Glutenvrij

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Verwarm de oven op 175 graden. Week de vijgen 5 minuten in heet water.

Stap 2

Prak de bananen tot een gladde massa. Hak de walnoten.

Stap 3

Snijd de dadels en vijgen in stukjes. Let op dat je de puntjes van de vijgen eraf snijd. Voeg dit bij de bananen toe.

Stap 4

Voeg de havermout en gehakte walnoten bij de de rest en meng als laatste de kokosolie of boter bij het mengsel. Kneed dit tot een geheel.

Stap 5

Maak 8 koekjes en bak deze af in 12 minuten in de oven. Keer ze halverwege om.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw