Sluiten
Ingredienten
8 personen
Ingrediënten
- 2 bananen
- 90 gr gedroogde vijgen
- 70 gr medjoul dadels
- 150 gr glutenvrije havermout van AH
- 50 gr walnoten
- 1 tl gesmolten kokosolie of boter
Havermout koekjes met dadels - Glutenvrij
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Verwarm de oven op 175 graden. Week de vijgen 5 minuten in heet water.
Stap 2
Prak de bananen tot een gladde massa. Hak de walnoten.
Stap 3
Snijd de dadels en vijgen in stukjes. Let op dat je de puntjes van de vijgen eraf snijd. Voeg dit bij de bananen toe.
Stap 4
Voeg de havermout en gehakte walnoten bij de de rest en meng als laatste de kokosolie of boter bij het mengsel. Kneed dit tot een geheel.
Stap 5
Maak 8 koekjes en bak deze af in 12 minuten in de oven. Keer ze halverwege om.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier