Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 500 gr gnocchi
- 250 gr ricotta
- 150 gr cherrytomaat
- 1 courgette
- 1 tl oregano
- 20 gr pijnboom pitten
- Peper en zout
- Olie bakken
Gnocchi met ricotta uit de oven
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Snijd de courgette in kleine blokjes en halveer de cherrytomaatjes. Voeg in een ovenschaal de courgette, cherrytomaatjes en voeg een beetje olie, peper en zout toe. Meng goed en leg hier bovenop de ricotta, zo vanuit de verpakking. Verdeel de oregano over de ricotta. Bak dit af in de oven in ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van je oven.
Stap 3
Roerbak de pijnboom pitjes goudbruin in een droge pan. Verwijder de pijnboom pitjes uit de pan en verhit een beetje olie in dezelfde pan. Roerbak de gnocchi ongeveer 10 minuten tot deze goudbruin is.
Stap 4
Haal de groenten en ricotta uit de oven en meng de ricotta door de groenten. Serveer gnocchi geroosterde pijnboom pitjes en het ricotta en groenten mengsel.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier