Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 500 gr gnocchi
  • 250 gr ricotta
  • 150 gr cherrytomaat
  • 1 courgette
  • 1 tl oregano
  • 20 gr pijnboom pitten
  • Peper en zout
  • Olie bakken

Gnocchi met ricotta uit de oven

Bereidingstijd: 30 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden. 

Stap 2

Snijd de courgette in kleine blokjes en halveer de cherrytomaatjes. Voeg in een ovenschaal de courgette, cherrytomaatjes en voeg een beetje olie, peper en zout toe. Meng goed en leg hier bovenop de ricotta, zo vanuit de verpakking. Verdeel de oregano over de ricotta. Bak dit af in de oven in ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van je oven.

Stap 3

Roerbak de pijnboom pitjes goudbruin in een droge pan. Verwijder de pijnboom pitjes uit de pan en verhit een beetje olie in dezelfde pan. Roerbak de gnocchi ongeveer 10 minuten tot deze goudbruin is. 

Stap 4

Haal de groenten en ricotta uit de oven en meng de ricotta door de groenten. Serveer gnocchi geroosterde pijnboom pitjes en het ricotta en groenten mengsel. 

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw