Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 150 gr gerookte zalm
- 200 gr spinazie
- 1 courgette
- 400 gr gnocchi
- 2 tenen knoflook
- 200 ml kookroom
- 1 tl gedroogde oregano
- 5 gr verse peterselie
- peper en zout
- olie om in te bakken
Gnocchi met gerookte zalm en spinazie
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Snijd de courgette in blokjes. Hak de knoflook fijn. Hak de peterselie.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook.
Stap 3
Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg hierbij de courgette en bak ongeveer 5 minuten. Roerbak vervolgens de spinazie erbij.
Stap 4
Snijd de gerookte zalm in reepjes.
Stap 5
Voeg kookroom, oregano en de gehakte peterselie bij de groenten en breng de saus verder op smaak met peper en zout.
Stap 6
Kook in de tussentijd de gnocchi volgens de aanwijzingen van de verpakking gaar.
Stap 7
Voeg de gekookte gnocchi bij de groenten en roomsaus en serveer met reepjes gerookte zalm.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier