Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 150 gr gerookte zalm
  • 200 gr spinazie
  • 1 courgette
  • 400 gr gnocchi
  • 2 tenen knoflook
  • 200 ml kookroom
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 5 gr verse peterselie
  • peper en zout
  • olie om in te bakken

Gnocchi met gerookte zalm en spinazie

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Snijd de courgette in blokjes. Hak de knoflook fijn. Hak de peterselie.

Stap 2

Breng een pan met water aan de kook.

Stap 3

Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg hierbij de courgette en bak ongeveer 5 minuten. Roerbak vervolgens de spinazie erbij.

Stap 4

Snijd de gerookte zalm in reepjes.

Stap 5

Voeg kookroom, oregano en de gehakte peterselie bij de groenten en breng de saus verder op smaak met peper en zout.

Stap 6

Kook in de tussentijd de gnocchi volgens de aanwijzingen van de verpakking gaar.

Stap 7

Voeg de gekookte gnocchi bij de groenten en roomsaus en serveer met reepjes gerookte zalm.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw