Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

4 personen


Ingrediënten

  • 4  afbak croissants
  • 4 kleine eieren
  • 2  zongedroogde tomaatjes
  • peterselie
  • zout

Gevulde croissant met ei

Bereidingstijd: 15 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden.

Stap 2

Snijd de croissants open in het midden. Snijd indien nodig een beetje uit het midden weg, zodat de eitjes iets meer plek hebben. Dit is afhankelijk van de grootte van de croissants en eitjes.

Stap 3

Snijd de zongedroogde tomaat in reepjes en hak de peterselie fijn.

Stap 4

Verdeel de zongedroogde tomaatjes in de croissants en de voeg hier ook de helft van de peterselie bij.

Stap 5

Breek een eitje in een kommetje en voeg deze voorzichtig in een croissant. Herhaal met de overige eitjes en croissants. Verdeel een beetje zout over het eitje.

Stap 6

Bak nu croissants nu af in de oven, ongeveer 12 minuten of de eitjes gaar zijn.

Stap 7

Verdeel de overige gehakte peterselie over de croissants zodra het eitje gaar is.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw