Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 4 afbak croissants
- 4 kleine eieren
- 2 zongedroogde tomaatjes
- peterselie
- zout
Gevulde croissant met ei
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Snijd de croissants open in het midden. Snijd indien nodig een beetje uit het midden weg, zodat de eitjes iets meer plek hebben. Dit is afhankelijk van de grootte van de croissants en eitjes.
Stap 3
Snijd de zongedroogde tomaat in reepjes en hak de peterselie fijn.
Stap 4
Verdeel de zongedroogde tomaatjes in de croissants en de voeg hier ook de helft van de peterselie bij.
Stap 5
Breek een eitje in een kommetje en voeg deze voorzichtig in een croissant. Herhaal met de overige eitjes en croissants. Verdeel een beetje zout over het eitje.
Stap 6
Bak nu croissants nu af in de oven, ongeveer 12 minuten of de eitjes gaar zijn.
Stap 7
Verdeel de overige gehakte peterselie over de croissants zodra het eitje gaar is.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier