Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 1 (vega) braadworst a 250 gr
- 600 gr aardappel
- 1 spitskool
- 150 gr cherrytomaat
- 1 tl mosterd
- 5 el olijfolie
- peper en zout
- balsamico crème naar smaak
Benodigdheden:
- Oven en bakpapier
Geroosterde spitskool met vega braadworst
Bereidingstijd: 40 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Spoel af en droog vervolgens goed. Sprenkel ongeveer twee eetlepels olie hier overheen en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de bakplaat met bakpapier.
Stap 3
Snijd de spitskool in zes parten. Meng drie eetlepels olijfolie met mosterd en besmeer de parten spitskool hiermee. Leg de parten spitskool ook op de bakplaat. Was de cherrytomaatjes en verdeel deze tussen de aardappeltjes en spitskool. Leg de braadworst in het midden op de bakplaat.
Stap 4
Rooster dit in totaal ongeveer 30 minuten in de oven.
Stap 5
Serveer de spitskool met de balsamico crème.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier