Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 1 kleine spitskool of ½ grote spitskool
- 150 gr cherrytomaten
- 1 tl mosterd
- 1 tl witte wijn azijn
- 2 el olijfolie
- peper en zout
- balsamico crème
Geroosterde spitskool met cherrytomaat
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden.
Stap 2
Snijd de spitskool in vieren en leg op een bakplaat.
Stap 3
Meng de mosterd met witte wijn azijn en olijfolie tot een gladde marinade. Breng op smaak met peper en zout. Smeer de parten spitskool in met de marinade.
Stap 4
Verdeel de cherrytomaten over de gemarineerde spitskool. Bak af in ongeveer 20 minuten of tot de spitskool gaar is en licht goudbruin aan de randjes.
Stap 5
Besprenkel de geroosterde spitskool met balsamico azijn.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier