Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 1 kleine spitskool of ½ grote spitskool
  • 150 gr cherrytomaten
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl witte wijn azijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • balsamico crème

Geroosterde spitskool met cherrytomaat

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Stap 2

Snijd de spitskool in vieren en leg op een bakplaat.

Stap 3

Meng de mosterd met witte wijn azijn en olijfolie tot een gladde marinade. Breng op smaak met peper en zout. Smeer de parten spitskool in met de marinade.

Stap 4

Verdeel de cherrytomaten over de gemarineerde spitskool. Bak af in ongeveer 20 minuten of tot de spitskool gaar is en licht goudbruin aan de randjes.

Stap 5

Besprenkel de geroosterde spitskool met balsamico azijn.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw