Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 2 kleine kropjes romaine sla
- 100 gr feta kaas
- 50 gr walnoten
- 1 rode peper
- 4 el ranch dressing van Cardini (of honing mosterd dressing)
- 2 limoenen
- 1 el olijfolie
Gegrilde romaine met feta en walnoten
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Halveer de romaine sla in de lengte en wrijf aan het snijvlak in met olie.
Stap 2
Zet de grill aan en grill de sla ongeveer 5-7 minuten tot er mooie grill strepen te zien zijn.
Stap 3
Snijd de rode peper in ringen, kruimel de feta kaas en hak de walnoten. Halveer ook de limoenen.
Stap 4
Als de sla klaar is, druppel je er wat dressing overheen en verdeel alle toppings er overheen. Serveer elke halve romaine met een halve limoen. Druppel het sap hiervan er overheen net voordat je de sla gaat eten.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier