Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 200 gr aardappeltjes
- 100 gr cherrytomaat
- 50 gr taugé
- 50 gr wortel
- 0.5 komkommer
- 200 gr spinazie
- 2 lente uien
- 70 gr sperzie bonen
- 70 gr Chinese kool
- 100 gr tofu
- 100 ml ongeveer -150 saté saus
- sesamolie en zonnebloem om in te bakken
Gado Gado met pindasaus
Bereidingstijd: 45 min
Stap 1
Bak de aardappeltjes krokant in ongeveer 10 minuten in het geval van voorgekookte aardappeltjes.
Stap 2
Snijd de Chinese kool in stukjes en roerbak dit ongeveer 2 minuten in sesamolie. Doe hetzelfde met de wortel, maar dit ongeveer 5 minuten. Roerbak als laatste de spinazie.
Stap 3
Blancheer de taugé (2 minuten) en sperziebonen (7 minuten).
Stap 4
Bak de tofu krokant in een laagje olie. Serveer de groenten door elkaar of netjes per soort met daar overheen de pindasaus.
Stap 5
Snijd de komkommer in stukjes en halveer de cherry tomaat. Snijd de lente ui in ringen.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier