Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 200 gr aardappeltjes
  • 100 gr cherrytomaat
  • 50 gr taugé
  • 50 gr wortel
  • 0.5 komkommer
  • 200 gr spinazie
  • 2 lente uien
  • 70 gr sperzie bonen
  • 70 gr Chinese kool
  • 100 gr tofu
  • 100 ml ongeveer -150 saté saus
  • sesamolie en zonnebloem om in te bakken

Gado Gado met pindasaus

Bereidingstijd: 45 min

Stap 1

Bak de aardappeltjes krokant in ongeveer 10 minuten in het geval van voorgekookte aardappeltjes.

Stap 2

Snijd de Chinese kool in stukjes en roerbak dit ongeveer 2 minuten in sesamolie. Doe hetzelfde met de wortel, maar dit ongeveer 5 minuten. Roerbak als laatste de spinazie.

Stap 3

Blancheer de taugé (2 minuten) en sperziebonen (7 minuten). 

Stap 4

Bak de tofu krokant in een laagje olie. Serveer de groenten door elkaar of netjes per soort met daar overheen de pindasaus.

Stap 5

Snijd de komkommer in stukjes en halveer de cherry tomaat. Snijd de lente ui in ringen.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw