Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 200 gram merengue (kant-en-klaar)
- 250 ml verse slagroom
- 1 zakje vanille suiker
- 100 gram rode bessen
- 100 gram frambozen
- 100 gram aardbeien
- 100 gram ongezouten amandelen
- 4 takjes munt
Eton mess met rode bessen
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Was het rood fruit. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in stukjes. Prak de frambozen met een vork een beetje fijn. Ris de rode bessen van het takje.
Stap 2
Hak de amandelen grof en hak de munt.
Stap 3
Klop de slagroom samen met de vanille suiker stijf. Kijk uit dat je de slagroom niet te stevig klopt, het mag best een beetje luchtig zijn. Meng de geprakte frambozen en stukjes aardbei met de opgeklopte slagroom.
Stap 4
Neem kommetjes en maak laagjes. Start met de slagroommix, verkruimel een beetje merengue er overheen, rode bessen, munt en amandelen. Herhaal en maak zo laagjes tot ingrediënten op zijn.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier