Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

4 personen


Ingrediënten

  • 200 gram merengue (kant-en-klaar)
  • 250 ml verse slagroom
  • 1 zakje vanille suiker
  • 100 gram rode bessen
  • 100 gram frambozen
  • 100 gram aardbeien
  • 100 gram ongezouten amandelen
  • 4 takjes munt

Eton mess met rode bessen

Bereidingstijd: 15 min

Stap 1

Was het rood fruit. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in stukjes. Prak de frambozen met een vork een beetje fijn. Ris de rode bessen van het takje.

Stap 2

Hak de amandelen grof en hak de munt.

Stap 3

Klop de slagroom samen met de vanille suiker stijf. Kijk uit dat je de slagroom niet te stevig klopt, het mag best een beetje luchtig zijn. Meng de geprakte frambozen en stukjes aardbei met de opgeklopte slagroom.

Stap 4

Neem kommetjes en maak laagjes. Start met de slagroommix, verkruimel een beetje merengue er overheen, rode bessen, munt en amandelen. Herhaal en maak zo laagjes tot ingrediënten op zijn.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw