Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 tl flinke groene pesto
  • 2 sneetjes brood (volkoren)
  • 200 gr spinazie
  • 10 cherrytomaatjes
  • peper en zout
  • Parmezaanse kaas naar smaak
  • olie of boter

Ei bakjes uit de oven met spinazie

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.
Roerbak de spinazie in een pan tot de spinazie volledig geslonken is.

Stap 2

Vet de ovenbakjes in met een beetje boter of olie.

Stap 3

Snijd het brood in 4 delen en bekleed de buitenste rand van de bakjes met het brood.

Stap 4

Voeg de helft van de spinazie in een bakje. Halveer de tomaatjes en verdeel de helft ook in het bakje.

Stap 5

Breek een ei in het bakje. Breng op smaak met peper en zout. Voeg 1 theelepel pesto aan het eibakje.

Stap 6

Maak op dezelfde manier het tweede bakje en bak de eibakjes af in ongeveer 15-20 minuten af, afhankelijk van hoe gaar je de eidooier graag eet. Garneer de eibakjes met een beetje Parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw