Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 tl flinke groene pesto
- 2 sneetjes brood (volkoren)
- 200 gr spinazie
- 10 cherrytomaatjes
- peper en zout
- Parmezaanse kaas naar smaak
- olie of boter
Ei bakjes uit de oven met spinazie
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden.
Roerbak de spinazie in een pan tot de spinazie volledig geslonken is.
Stap 2
Vet de ovenbakjes in met een beetje boter of olie.
Stap 3
Snijd het brood in 4 delen en bekleed de buitenste rand van de bakjes met het brood.
Stap 4
Voeg de helft van de spinazie in een bakje. Halveer de tomaatjes en verdeel de helft ook in het bakje.
Stap 5
Breek een ei in het bakje. Breng op smaak met peper en zout. Voeg 1 theelepel pesto aan het eibakje.
Stap 6
Maak op dezelfde manier het tweede bakje en bak de eibakjes af in ongeveer 15-20 minuten af, afhankelijk van hoe gaar je de eidooier graag eet. Garneer de eibakjes met een beetje Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier