Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 4 sneetjes wit brood
- 1 ei
- 3 el yoghurt
- 50 gr rode bessen
- 1 tl ahorn siroop of honing
- 2 el geschaafde amandelen
- poedersuiker naar smaak
Custard toast met rode bessen
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Verwarm de oven op 175 graden. Ik gebruik boven en onder warmte.
Stap 2
Neem een kommetje en breek het ei hierin. Voeg 3 eetlepels yoghurt en een theelepel ahorn siroop toe. Klop goed door met een garde.
Stap 3
Neem de sneetjes brood en druk het middelste deel, het zachte brood helemaal plat en laat het brood rondom de korsten normaal. Leg de sneetjes brood in een ovenschaal. Verdeel het custard mengsel over de sneetjes brood. Het is de bedoeling dat de custard alleen in het middelste van het brood zit. Verdeel ook de rode bessen in het custard mengsel. Rooster gaar in ongeveer 10 minuten. Zorg ervoor dat het brood niet te bruin wordt.
Stap 4
Rooster in de tussentijd de geschaafde amandel goudbruin.
Stap 5
Serveer het custard brood met het geroosterd amandelschaafsel en een beetje poedersuiker.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier