Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

4 personen


Ingrediënten

  • 4 sneetjes wit brood
  • 1 ei
  • 3 el yoghurt
  • 50 gr rode bessen
  • 1 tl ahorn siroop of honing
  • 2 el geschaafde amandelen
  • poedersuiker naar smaak

Custard toast met rode bessen

Bereidingstijd: 15 min

Stap 1

Verwarm de oven op 175 graden. Ik gebruik boven en onder warmte.

Stap 2

Neem een kommetje en breek het ei hierin. Voeg 3 eetlepels yoghurt en een theelepel ahorn siroop toe. Klop goed door met een garde.

Stap 3

Neem de sneetjes brood en druk het middelste deel, het zachte brood helemaal plat en laat het brood rondom de korsten normaal. Leg de sneetjes brood in een ovenschaal. Verdeel het custard mengsel over de sneetjes brood. Het is de bedoeling dat de custard alleen in het middelste van het brood zit. Verdeel ook de rode bessen in het custard mengsel. Rooster gaar in ongeveer 10 minuten. Zorg ervoor dat het brood niet te bruin wordt.

Stap 4

Rooster in de tussentijd de geschaafde amandel goudbruin.

Stap 5

Serveer het custard brood met het geroosterd amandelschaafsel en een beetje poedersuiker.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw