Sluiten
Ingredienten
3 personen
Ingrediënten
- 240 gr zoete aardappel
- 1 courgette
- 2 cm gember, geraspt
- 100 gr edamame boontjes
- 2 el rode curry pasta
- 400 ml kokosmelk
- 1 rode peper, in ringen
- 4 bosuien, in ringen
- 2 tenen knoflook, geraspt
- 2 eetlepels gehakte amandelen
- 150 gr cherry tomaat
Curry soep met groente noedels
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Maak noodles van de courgette en zoete aardappel. Dit kun je door dunne plakjes te snijden of een spiralizer te gebruiken.
Stap 2
Fruit de geraspte gember toe aan een pan met olie, fruit en en voeg de knoflook ook toe. Na 30 seconden mag de curry pasta erbij. Na 3 minuten kun je de kokosmelk toevoegen.
Stap 3
Halveer de cherry tomaatjes en voeg toe aan de kokossoep. Voeg hier nu de zoeter aardappel aan toe en kook 4 minuten door. Zet het vuur dan uit.
Stap 4
Neem een 3 diepe kommen en vul met wat courgette, bosuien en edamame boontjes. Verdeel hier de kokossoep overheen en garneer met amandelen en rode peper.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier