Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

3 personen


Ingrediënten

  • 240 gr zoete aardappel
  • 1 courgette
  • 2 cm gember, geraspt
  • 100 gr edamame boontjes
  • 2 el rode curry pasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 rode peper, in ringen
  • 4 bosuien, in ringen
  • 2 tenen knoflook, geraspt
  • 2 eetlepels gehakte amandelen
  • 150 gr cherry tomaat

Curry soep met groente noedels

Bereidingstijd: 30 min

Stap 1

Maak noodles van de courgette en zoete aardappel. Dit kun je door dunne plakjes te snijden of een spiralizer te gebruiken.

Stap 2

Fruit de geraspte gember toe aan een pan met olie, fruit en en voeg de knoflook ook toe. Na 30 seconden mag de curry pasta erbij. Na 3 minuten kun je de kokosmelk toevoegen.

Stap 3

Halveer de cherry tomaatjes en voeg toe aan de kokossoep. Voeg hier nu de zoeter aardappel aan toe en kook 4 minuten door. Zet het vuur dan uit.

Stap 4

Neem een 3 diepe kommen en vul met wat courgette, bosuien en edamame boontjes. Verdeel hier de kokossoep overheen en garneer met amandelen en rode peper.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw