Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

12 personen


Ingrediënten

  • 2 blikjes croissant deeg
  • 1 mango
  • 2 kiwi gold
  • 150 gr mascarpone
  • 30 gr gesmolten boter

Croissant krans met mascarpone en mango

Bereidingstijd: 35 min

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Stap 2

Schil de mango en snijd in blokjes. Schil ook de gele kiwi's en snijd in stukjes.

Stap 3

Scheur de driehoekjes van de croissants en leg deze in een rondje met de puntjes naar buiten.

Stap 4

Besmeer de binnenste rand van de cirkel met mascarpone. Verdeel hier de blokjes mango en gele kiwi overheen. Vouw de puntjes naar de binnenkant en vouw dicht. Besmeer de krans met gesmolten boter.

Stap 5

Bak de krans af in de oven in ongeveer 25 minuten tot de krans gaar en goudbruin is.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw