Sluiten
Ingredienten
12 personen
Ingrediënten
- 2 blikjes croissant deeg
- 1 mango
- 2 kiwi gold
- 150 gr mascarpone
- 30 gr gesmolten boter
Croissant krans met mascarpone en mango
Bereidingstijd: 35 min
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden.
Stap 2
Schil de mango en snijd in blokjes. Schil ook de gele kiwi's en snijd in stukjes.
Stap 3
Scheur de driehoekjes van de croissants en leg deze in een rondje met de puntjes naar buiten.
Stap 4
Besmeer de binnenste rand van de cirkel met mascarpone. Verdeel hier de blokjes mango en gele kiwi overheen. Vouw de puntjes naar de binnenkant en vouw dicht. Besmeer de krans met gesmolten boter.
Stap 5
Bak de krans af in de oven in ongeveer 25 minuten tot de krans gaar en goudbruin is.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier