Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 moten zalm
  • 150 gr   (volkoren) couscous
  • 10 gr verse munt
  • 1 courgette
  • 50 gr radijsjes
  • 2 citroenen
  • 2 el olijfolie
  • 125 gr blauwe bessen
  • peper en zout
  • boter om in te bakken

Couscous salade met zalm en blauwe bessen

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Bereid de couscous volgens de bereidingswijze van de verpakking, maar voeg 2 el olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat de couscous afkoelen.

Stap 2

Neem een dunschiller of kaasschaaf en maak linten van de courgette. Snijd de radijs in plakjes.

Stap 3

Hak de munt helemaal fijn en meng dit samen met het citroensap van een hele citroen door de couscous.

Stap 4

Voeg nu de courgette, radijs en blauwe bessen bij de couscous.

Stap 5

Bak de moten zalm gaar in een beetje boter, trek de zalm los en leg deze op de salade.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw