Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 moten zalm
- 150 gr (volkoren) couscous
- 10 gr verse munt
- 1 courgette
- 50 gr radijsjes
- 2 citroenen
- 2 el olijfolie
- 125 gr blauwe bessen
- peper en zout
- boter om in te bakken
Couscous salade met zalm en blauwe bessen
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Bereid de couscous volgens de bereidingswijze van de verpakking, maar voeg 2 el olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat de couscous afkoelen.
Stap 2
Neem een dunschiller of kaasschaaf en maak linten van de courgette. Snijd de radijs in plakjes.
Stap 3
Hak de munt helemaal fijn en meng dit samen met het citroensap van een hele citroen door de couscous.
Stap 4
Voeg nu de courgette, radijs en blauwe bessen bij de couscous.
Stap 5
Bak de moten zalm gaar in een beetje boter, trek de zalm los en leg deze op de salade.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier