Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 120 gr couscous (van rode linzen)
  • 350 gr groene asperges
  • 3 takjes munt
  • 1 rode ui
  • 30 gr hazelnoten
  • 40 gr kalamata olijven
  • 1 rode ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl bouillon poeder of bouillonblokje
  • 0.5 citroen
  • olie om in te bakken

Couscous salade met groene asperge

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Voeg een 150 ml water en de bouillon toe aan de couscous en laat een paar minuten wellen.

Stap 2

Hak de munt fijn. Snipper het rode uitje ook fijn. Hak de hazelnoten grof en snijd ook de kalamata olijven in kleinere stukjes.

Stap 3

Voeg een beetje olie in een pan en bak de asperges in 5 minuten beetgaar. Het makkelijkst is als je de asperges in stukjes snijd. Voeg een beetje olijfolie en het sap van een halve citroen toe aan de couscous. Voeg vervolgens ook de rode ui, munt, hazelnoten en kalamata olijven toe aan de couscous en meng.

Stap 4

Serveer de groene asperges bij de couscous en voeg citroenrasp over de asperges.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw