Sluiten
Ingredienten
6 personen
Ingrediënten
- 200 gr geraspte wortels
- 50 gr walnoten
- 2 el kokosolie
- 150 gr havermout
- 3 eieren
- 50 gr gepofte quinoa
- 100 gr gewelde rozijnen
- 2 honing
- 1 tl kaneel
- 1 mespuntje zout
- olie om de bakvorm in te vetten
Topping:
- 100 gr witte chocolade
- 20 ml slagroom
- 2 el Griekse yoghurt
Carrot cake repen met witte chocolade topping
Bereidingstijd: 45 min
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden.
Stap 2
Rasp de wortel, hak de noten en smelt de kokosolie in de magnetron of in de oven.
Stap 3
Nu kun je alle ingrediënten van de bars samenvoegen en goed mengen.
Stap 4
Vet de ovenschaal in met wat olie en verdeel het mengsel hier in. Nu mag dit voor maximaal een 30 minuten in de oven. Goed in de gaten houden dat het niet verbrand!
Stap 5
Wanneer deze klaar is, laat je hem helemaal afkoelen.
Stap 6
Dan kun je de topping maken door de ingrediënten te verwarmen.
Stap 7
Laat de topping alvast een beetje stollen en smeer hem dan uit over de bars. Laat dit nu uitharden en snijd er kleinere stukken van.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier