Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

6 personen


Ingrediënten

  • 200 gr geraspte wortels
  • 50 gr walnoten
  • 2 el kokosolie
  • 150 gr havermout
  • 3 eieren
  • 50 gr gepofte quinoa
  • 100 gr gewelde rozijnen
  • 2 honing
  • 1 tl kaneel
  • 1 mespuntje zout
  • olie om de bakvorm in te vetten

Topping:

  • 100 gr witte chocolade
  • 20 ml slagroom
  • 2 el Griekse yoghurt

Carrot cake repen met witte chocolade topping

Bereidingstijd: 45 min

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Stap 2

Rasp de wortel, hak de noten en smelt de kokosolie in de magnetron of in de oven.

Stap 3

Nu kun je alle ingrediënten van de bars samenvoegen en goed mengen.

Stap 4

Vet de ovenschaal in met wat olie en verdeel het mengsel hier in. Nu mag dit voor maximaal een 30 minuten in de oven. Goed in de gaten houden dat het niet verbrand!

Stap 5

Wanneer deze klaar is, laat je hem helemaal afkoelen.

Stap 6

Dan kun je de topping maken door de ingrediënten te verwarmen.

Stap 7

Laat de topping alvast een beetje stollen en smeer hem dan uit over de bars. Laat dit nu uitharden en snijd er kleinere stukken van.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw