Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 70 gr romaine sla
  • 150 gr cherrytomaatjes
  • 200 gr sperziebonen
  • ½ ciabatta
  • 2 vegan kip schnitzels
  • 1 teentje knoflook
  • 50 gr Violife Prosociano kaas

Dressing:

  • 1 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • 2 el olijfolie
  • 1 el kappertjes
  • sap van ½ citroen
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout

Caesar salade met croutons

Bereidingstijd: 30 min

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de ciabatta in plakje en rooster in de oven. Wrijf een teentje knoflook over de plakken geroosterde ciabatta.

Stap 2

Verwijder de uiteinden van de boontjes en kook in ongeveer 7 minuten beetgaar. Giet af en spoel met koud water.

Stap 3

Rasp het teentje knoflook voor de dressing. Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen. Rasp een beetje Violife Prosociano kaas door de dressing.

Stap 4

Snijd plakjes van de Violife Prosociano kaas. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de sla.

Stap 5

Bak de vegan kip schnitzels goudbruin. Snijd in reepjes.

Stap 6

Maak de salade door de cherrytomaatjes en sperziebonen bij de sla te voegen. Scheur de ciabatta in stukjes en voeg erbij. Voeg vervolgens ook de dressing toe en reepjes vegan kip schnitzel. Maak de caesar salade af met plakjes Violife Prosociano kaas.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw