Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 70 gr romaine sla
- 150 gr cherrytomaatjes
- 200 gr sperziebonen
- ½ ciabatta
- 2 vegan kip schnitzels
- 1 teentje knoflook
- 50 gr Violife Prosociano kaas
Dressing:
- 1 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 2 el olijfolie
- 1 el kappertjes
- sap van ½ citroen
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
Caesar salade met croutons
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de ciabatta in plakje en rooster in de oven. Wrijf een teentje knoflook over de plakken geroosterde ciabatta.
Stap 2
Verwijder de uiteinden van de boontjes en kook in ongeveer 7 minuten beetgaar. Giet af en spoel met koud water.
Stap 3
Rasp het teentje knoflook voor de dressing. Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen. Rasp een beetje Violife Prosociano kaas door de dressing.
Stap 4
Snijd plakjes van de Violife Prosociano kaas. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de sla.
Stap 5
Bak de vegan kip schnitzels goudbruin. Snijd in reepjes.
Stap 6
Maak de salade door de cherrytomaatjes en sperziebonen bij de sla te voegen. Scheur de ciabatta in stukjes en voeg erbij. Voeg vervolgens ook de dressing toe en reepjes vegan kip schnitzel. Maak de caesar salade af met plakjes Violife Prosociano kaas.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier