Sluiten
Ingredienten
6 personen
Ingrediënten
- 6 plakjes stokbrood
- 1 teen knoflook
- 6 tl pesto
- 15 gr zwarte olijven
- 150 gr tomaatjes
- verse basilicum
- olijfolie
- peper en zout
Bruschetta met tomaat en pesto
Bereidingstijd: 10 min
Stap 1
Snijd het stokbrood in plakken en bak deze dan nogmaals in de oven af tot ze krokant zijn. Wrijf dan met het teentje knoflook langs het brood.
Stap 2
Snijd de tomaatjes in kleinere stukjes, de zwarte olijven in ringen en scheur de basilicum een beetje kleiner. Meng deze ingrediënten nu met een beetje olijfolie. Breng vervolgens op smaak met peper en zout.
Stap 3
Smeer op elk stokbroodje een beetje pesto, verdeel een beetje van het tomatenmengsel erover en de bruschetta's zijn klaar!
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier