Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 500 gr witte asperge
  • 2 x bieten pizzabodem
  • 150 gr geitenkaas (zachte die je kunt kruimelen of smeerbare)
  • 1 rode ui
  • 2 el kappertjes
  • 1 el olijfolie met truff 

Bieten pizza met witte asperges en geitenkaas

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Verwarm de oven op 190 graden.

Stap 2

Indien nodig, schil dan de asperges. Snijd ringen van de rode ui.

Stap 3

Kook een pan met water en blancheer de asperges ongeveer 3 minuten zodat de asperges niet meer rauw zijn. Verdeel de geitenkaas over de pizza bodems. Verdeel hier de rode ui overheen en vervolgens de kappertjes overheen.

Stap 4

Halveer de asperges en leg deze hier overheen. Bak de pizza af in ongeveer 10 minuten.

Stap 5

Verdeel de olie met truffel over de pizza zodra deze uit de oven komt. Verdeel dit vooral over de korstjes.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw