Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 500 gr witte asperge
- 2 x bieten pizzabodem
- 150 gr geitenkaas (zachte die je kunt kruimelen of smeerbare)
- 1 rode ui
- 2 el kappertjes
- 1 el olijfolie met truff
Bieten pizza met witte asperges en geitenkaas
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Verwarm de oven op 190 graden.
Stap 2
Indien nodig, schil dan de asperges. Snijd ringen van de rode ui.
Stap 3
Kook een pan met water en blancheer de asperges ongeveer 3 minuten zodat de asperges niet meer rauw zijn. Verdeel de geitenkaas over de pizza bodems. Verdeel hier de rode ui overheen en vervolgens de kappertjes overheen.
Stap 4
Halveer de asperges en leg deze hier overheen. Bak de pizza af in ongeveer 10 minuten.
Stap 5
Verdeel de olie met truffel over de pizza zodra deze uit de oven komt. Verdeel dit vooral over de korstjes.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier