Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 moten zalm
  • 3 gekookte rode bieten
  • 350 gr aardappelen (vastkokend)
  • 1 el gehakte bieslook
  • 2 el crème fraîche
  • 1 rode ui
  • 1 appel
  • 10 kleine augurkjes
  • 0.5 tl mosterd
  • peper en zout

Aardappel salade met biet en zalm

Bereidingstijd: 30 min

Stap 1

Was de aardappelen goed of schil deze. Snijd vervolgens in blokjes en was de aardappelen goed. Kook de aardappelen in ongeveer 10 minuten beetgaar. Controleer dit altijd goed, want het is afhankelijk van de grootte van de blokjes. Giet de gare blokjes aardappel af en spoel met koud water.

Stap 2

Snijd de appel in blokjes. Deze hoef je niet te schillen, maar mag natuurlijk wel indien je dit lekkerder vindt.

Stap 3

Snijd de rode biet in blokjes, snipper het rode uitje en snijd de augurkjes in kleine stukjes. Hak ook de bieslook fijn.

Stap 4

Maak de dressing door crème fraîche, mosterd en peper en zout te mengen.

Stap 5

Meng nu alle ingrediënten, op de zalm na, samen.

Stap 6

Verhit een beetje boter in een pan en bak de zalm in ongeveer 5 minuten aan beide zijdes, gaar.

Stap 7

Serveer de aardappel salade samen met de gebakken zalm.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw