Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 moten zalm
- 3 gekookte rode bieten
- 350 gr aardappelen (vastkokend)
- 1 el gehakte bieslook
- 2 el crème fraîche
- 1 rode ui
- 1 appel
- 10 kleine augurkjes
- 0.5 tl mosterd
- peper en zout
Aardappel salade met biet en zalm
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Was de aardappelen goed of schil deze. Snijd vervolgens in blokjes en was de aardappelen goed. Kook de aardappelen in ongeveer 10 minuten beetgaar. Controleer dit altijd goed, want het is afhankelijk van de grootte van de blokjes. Giet de gare blokjes aardappel af en spoel met koud water.
Stap 2
Snijd de appel in blokjes. Deze hoef je niet te schillen, maar mag natuurlijk wel indien je dit lekkerder vindt.
Stap 3
Snijd de rode biet in blokjes, snipper het rode uitje en snijd de augurkjes in kleine stukjes. Hak ook de bieslook fijn.
Stap 4
Maak de dressing door crème fraîche, mosterd en peper en zout te mengen.
Stap 5
Meng nu alle ingrediënten, op de zalm na, samen.
Stap 6
Verhit een beetje boter in een pan en bak de zalm in ongeveer 5 minuten aan beide zijdes, gaar.
Stap 7
Serveer de aardappel salade samen met de gebakken zalm.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier