Ontbijt/ Vega & Vegan

Recept: Smoothie Bowl met Granola

Laatst kreeg ik een lief berichtje van Quaker: dat ze mijn ontbijtjes zo leuk vinden! Er werd mij gevraagd of ik het leuk vind om mee te doen aan een ontbijt challenge, waarbij ik een lekker ontbijtje mag bedenken. Wie weet komt het wel in het Quaker Ontbijt boek! Dat vind ik leuk! Dus, Ik maakte mijn favoriete ontbijt, maar deze keer met Quaker Granola! Een Smoothie Bowl dus!

Ook weer eens een goed excuus om mijn lieve blender uit de verpakking te halen, want mijn grote liefde heb ik niet meer gebruikt sinds ik (tijdelijk) weer bij mijn moeder woon. Maar, dit is een perfect moment en ik heb een heerlijke ochtend gehad, doordat ik gestart ben met dit lekkere ontbijt.

Smoothie Bowl met Granola

Het is altijd wel erg lekker om iets crunchy’s in je Smoothie Bowl toe te voegen, zodat je niet alleen maar vloeibaar eet. De kokosvlokken van EkoPlaza kreeg ik er ook bij en moest ik wel toevoegen, hallo zomer! De Granola is met aardbei en framboos, wat ook heerlijk zomers is. Toevallig had ik ook aardbeien, dus die heb ik ook erbij gedaan!

Ingrediënten:
– 3 bevroren bananen
– een scheutje plantaardige melk (mijn favoriet is kokos)
– 4 el Quaker Granola Aardbei en Framboos
– 1 el kokosvlokken
– zoveel aardbeien als jij wilt!

Smoothie Bowl met Granola

Hoe maak je het?

 1. Blend de bananen met de plantaardige melk in een krachtige blender tot een dikke smoothie. Let op dat deze dus dik genoeg is, zodat de granola op de smoothie blijft liggen.
 2. Neem nu je favoriete kommetje en strooi de granola en kokosvlokken over je smoothie.
 3. Maak je ontbijtje af met verse aardbeien!
 4. Geniet nu van een heerlijk ontbijt en maak er een TOP dag van!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kleine Prinses
  27 juli 2016 at 22:40

  ziet er echt lekker uit!

 • Reply
  maillots de foot
  12 september 2016 at 18:35

  Amazing! You know I love your blog!!!

 • Leave a Reply