Hapjes & Dips/ Hoofdgerechten/ Vis

Recept: Santa Maria Garnaal Taco Cups

Yes, ik mag voor Santa Maria Tex Mex recepten maken. Via gewoonwateenstudentjesavondseet ben ik uitgekozen om als bloginsider aan de slag te gaan. Onwijs leuk toch! Vandaag mijn eerste recepten met de producten: een Garnaal Taco Cup!

Ik kreeg een groot pakket toegestuurd met allemaal Santa Maria Tex Mex producten. Het is de bedoeling dat ik mij laat inspireren om allemaal leuke recepten te maken. En of dat lukt met het onderstaande pakket:

Santa Maria Tex Mex

Dus, ik wilde wel graag iets aparts maken, iets creatiefs. Daarom koos ik voor garnalen, want dat past niet standaard bij de kruidenmixen. Ik koos voor de enchilada mix, die leek mij het lekkerste erbij! Ook vind ik de mini taco cups erg leuk, dus een borrelhapje is het geworden. Samen met vriendinnetje Adriënne at ik de garnaal cups met een lekker glas wijn!

Ingrediënten voor 5 cups:

– 1 avocado
– 0,5 zakje Santa Maria Guacamole Dip Mix
– 10 blokjes mango, in blokjes
– 15 garnalen
– 1 limoen
– 0,5 rode peper
– koriander of peterselie
– olijfolie

Santa Maria garnaal mexico taco

Hoe maak je het?

 1. Kruid de garnalen door het kruiden mengsel te verdelen over de garnalen met een theelepel olijfolie. Laat ze nu even staan.
 2. Maak de guacamole door de dip mix met de avocado te mengen. Ik wil dat het lekker smooth is voor dit recept, dus ik meng het in de keukenmachine. Je kunt het ook grof prakken, wat jij wilt!
 3. Snij blokjes van de mango, ringetjes van de rode peper en pluk wat blaadjes van de koriander.
 4. Bak de garnalen nu gaar.
 5. Nu kun je de cups vullen met avocado, garnaal, mango, rode peper en koriander.
 6. Easy peasy toch?

Liefs Jaimy

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Recept: Santa Maria Crispy Chicken Tortilla | Jaimyskitchen.nl
  4 mei 2016 at 08:03

  […] maakte ik al Taco cups met Garnaal met het pakket van Santa Maria, nu wilde ik een gerecht met de krokante kip maken. Een plaatje […]

 • Reply
  Persoonlijk: Jaimyskitchen & boek Wereldgerechten! | Jaimyskitchen.nl
  11 mei 2016 at 10:08

  […] dir recept komt niet in het boek, maar staat wel op mijn […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.