Hoofdgerechten/ Makkelijke Maaltijd/ Vega & Vegan

Recept: Pasta met vijf ingrediënten – spinazie tomaat en Parmezaanse kaas

Pasta met 5 ingredienten www.jaimyskitchen.nl

Deze pasta is zonder poespas. Vijf ingrediënten waarvan eentje goede olijfolie is, lekker makkelijk toch? Verder zit er tomaat, spinazie, knoflook en Parmezaanse kaas in dit recept. Het klinkt echt te simpel allemaal en dat is het ook. Maar, de smaak is onwijs lekker en goed. Wanneer je lekkere ingrediënten combineert, dan heb je soms niet meer nodig.

Simpele ingrediënten met veel smaak

En onwijs lekkere verse ingrediënten zijn natuurlijk belangrijk. Kies lekkere tomaatjes uit, goede olijfolie, verse spinazie en knoflook. En dan het liefst echte Parmezaanse kaas. Jammie! Bij de ingrediënten heb ik peper en zout niet opgeteld, maar ook hier mag je een ruime hoeveelheid gebruiken, met name van de peper. Dat geeft een lekkere pittige smaak aan het gerecht, helemaal wanneer je deze vers er overheen strooit uit een molentje.

Makkelijk recept

Soms houd ik echt enorm van simpele recepten. Op dagen dat ik wat later thuis ben van werk en daarna wil sporten, dan vind ik het fijn als iets snel op tafel staat. Niets geks, maar wel altijd enorm lekker uiteraard. En dat is dit recept! Dus, wil jij ook snel iets op tafel zetten? Dan raad ik je deze pasta aan, zeker als je daarna gaat sporten, want dan verbrand je de pasta ook snel weer 😉

Pasta met 5 ingredienten www.jaimyskitchen.nl
Recept: pasta met vijf ingrediënten – spinazie tomaat en Parmezaanse kaas

Hoeveelheid: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:
250 gr ta­gli­a­tel­le
3 tenen knoflook
150 gr spinazie
100 gr cherrytomaatjes
40 gr Parmezaanse kaas
olijfolie
peper en zout

Bereiding:

  1. Kook de pasta volgens de verpakking.
  2. Snijd de knoflook in plakjes en bak dit op laag vier in een laagje olie. Halveer de cherry tomaat ook en voeg dit na 2-3 minuten toe. Roerbak dan na een minuut ook de spinazie er doorheen.
  3. Meng de pasta er doorheen en breng op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de pasta met Parmezaanse kaas.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.