Diner/ Kerstrecepten/ Nagerechten

Recept: Nagerecht met brownie, slagroom en framboos

Recept dessert brownie en framboos www.jaimyskitchen.nl

Dit is een lekker snel nagerecht, het staat binnen no-time op tafel. Lekkere brownie blokjes met slagroom (die ook vegan kan!) en frambozen, een top combi!

Brownie blokjes maken

Hier laat ik even volledig de keus aan jou. Je kunt het jezelf namelijk zo makkelijk of moeilijk mogelijk maken. Dat zal ik eventjes uitleggen, want er zijn drie mogelijkheden om voor de brownie te maken. Laten we beginnen van makkelijk naar moeilijk. De eerste mogelijkheid is om kant-en-klare brownies te kopen in de supermarkt, de volgende optie is om een pakje brownie mix te kopen en deze te bakken, als laatste kun je natuurlijk zelf brownies bakken, from scratch. Aan jou de keus! Ik koos voor optie nummer twee trouwens, lekker makkelijk!

Een vegan nagerecht

Ja, dit recept kun je dus ook echt veganistisch maken en dat is helemaal niet moeilijk. Dit doe je door vegan brownies te bakken. Mocht je deze niet zelf bakken, moet je wel echt opletten dat er geen melk in de brownies of de mix zit, dit zit er namelijk vaak in. Misschien kun je daarom beter zelf de brownies bakken, want dat kan uiteraard goed! Daarnaast kun je tegenwoordig bij Albert Heijn ook een bus soja room kopen. Die kocht ik zelf ook voor dit recept en wij vonden dit echt een aanrader. Eigenlijk net zo lekker als de standaard slagroom! En zo maak je dan zelf een een veganistisch nagerecht!

Recept dessert brownie en framboos www.jaimyskitchen.nl
Recept: Nagerecht met brownie, slagroom en framboos

Hoeveelheid: 2 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:

175 gr brownie
1 bus soja slagroom (Albert Heijn)
100 gr frambozen
een paar takjes munt

Bereiding:

  1. Snijd de brownie in blokjes.
  2. Verdeel een laagje brownie blokjes onderin een glaasje, vervolgens een laagje slagroom en frambozen. Leg er weer een laagje brownie, munt, frambozen en slagroom overheen.
  3. Maak af met een paar laatste brownie blokjes, munt en frambozen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.