Hapjes & Dips/ Lunch/ Ontbijt/ Pasen/ Snacks/ Vis

Recept: Mini quiche met ei en zalm

Mini Quiche met ei en zalm www.jaimyskitchen.nl

Deze mini quiches met ei en zalm stelen echt de show op tafel. Ze zijn makkelijk om te maken en onwijs lekker van smaak, een TOP recept, al zeg ik het zelf. Want eerlijk: spinazie, zalm en ei zijn gewoon een heerlijke combinatie.

Vrolijke quiches voor bij de lunch of het ontbijt

Bijvoorbeeld voor bij de Paasbrunch – of lunch, als ontbijt voor in het weekend of tijdens een andere feestdag. Eigenlijk hoef je geen bijzondere gelegenheid te hebben om deze quiches te maken, want ze zijn snel te maken en onwijs lekker. De quiches zien er daarnaast ook nog eens onwijs mooi uit!

Variatiemogelijkheden

Het kan natuurlijk dat niet zo van gerookte zalm houdt, in dat geval kun je bijvoorbeeld ook voor tonijn kiezen. Of plakjes ham of salami wanneer je graag voor vlees gaat. Voor een vega versie kun je gewoon de zalm weglaten natuurlijk, maar het is ook erg lekker om bijvoorbeeld paprika toe te voegen, lente ui of cherrytomaatjes. En verder, doe wat jij lekker vindt!

Mini Quiche met ei en zalm www.jaimyskitchen.nl
Recept: Mini quiche met ei en zalm

Hoeveelheid: 4 stuks
Bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten:
1 rol hartig taartdeeg (uit de koeling), dit is de grootte van een ronde quiche
100 gr spinazie
100 gr gerookte zalm
4 kleine eieren
kiemen ter garnering
boter of olie

Benodigdheden:
Muffin vorm

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 200 graden en vet 4 bakjes van de muffin vorm in met olie of boter.
  2. Roerbak de spinazie of ontdooi indien je diepvries spinazie gebruikt, duw al het vocht uit de spinazie en hak fijn.
  3. Snijd het hartig taartdeeg in vieren en verdeel alle vier de plakjes in een ander muffin vormpje.
  4. Voeg nu de spinazie onderin, dan rondom het deeg de plakjes gerookte zalm en breek vervolgens een eitje erin. Herhaal dit met alle 4 de quiches.
  5. Bak de mini quiches in ongeveer 20-25 minuten af tot het deeg gaar is.
  6. Maak de quiches af met een beetje kiemen.

staar je niet blind op het menu

Rated 3 out of 5
24 januari 2022

Met menu 4 en volkorenmeel heb je een bikkelhard brood. Ook ik vind een krokante korst lekker maar dit was niet echt lekker meer. Dus het is uitvogelen hoe je eea bakt. Hetzelfde recept met menu 8 gaf een veel beter resultaat.

ineke

Familiarize seductively real resurface brace; more.

Rated 3 out of 5
20 januari 2022

http://slkjfdf.net/ – Awpuxup Uzucniyuv qry.nofo.jaimyskitchen.nl.ljw.nt http://slkjfdf.net/

imoizotuzoh

Check concluded brachial doing images!

Rated 3 out of 5
20 januari 2022

http://slkjfdf.net/ – Ogaikk Xubfal ymr.maad.jaimyskitchen.nl.ida.uh http://slkjfdf.net/

inoyelr

Haemolysis holistic, treatment, tolerated fixation.

Rated 1 out of 5
19 januari 2022

Irapon Ijipip szv.gsnc.jaimyskitchen.nl.ltf.kx http://slkjfdf.net/

ekifiqahujem

Cervical amorphous intertwining depression, fan-shaped fluctuations research?

Rated 1 out of 5
19 januari 2022

http://slkjfdf.net/ – Oletuju Opapow yfl.hjbq.jaimyskitchen.nl.tyd.kh http://slkjfdf.net/

oqpeliidodeo

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Natascha
    27 maart 2018 at 16:23

    Wauw!

  • Reply
    Mijn favoriete producten en recepten in het voorjaar - Jaimy's Kitchen
    7 april 2019 at 20:45

    […] jaren onze traditie om lekkere paas receptjes te maken. Mijn favoriete recept van vorig jaar is mini quiche met ei en zalm. Dus, het voorjaar en het nieuwe voorjaarsassortiment is altijd iets waar ik me op […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.