Snacks/ Vega & Vegan/ Zoet

Healthy Bananen ijs

Hoe fijn is het om ijs te eten zonder schuldgevoel? Dit ijs bestaat namelijk helemaal uit bananen en het is onwijs lekker! Ik kon echt niet wachten om dit te maken en nu krijg ik er geen genoeg van. Een goede reden om altijd bevroren bananen in je vriezer te hebben!

Ik wil je wel heel goed waarschuwen, omdat ik zelf mijn blender kapot gemaakt het met deze harde bevroren bananen. Ik heb nu echt een high speed blender 1500 watt en deze kan dit makkelijk aan, maar lang niet alle blenders dus. Indien je geen krachtige blender hebt, kun je de bananen beter eerst even een beetje ontdooien, zodat ze wat zachter zijn. Dan zou je ze daarna nog even in kunnen vriezer, wanneer het ijs klaar is. Ik wil je in ieder geval goed waarschuwen, want wil het niet op mijn geweten hebben dat je blender stuk gaat.

Nu ik dat gezegd heb; dit is gewoon een geweldig recept! Het wordt ook wel Nice Cream genoemd op het internet!

Ingrediënten voor 1 Nice Cream:

– ongeveer 4 bevroren bananen

Dit is het! Maar hier zijn wat opties om het nóg lekkerder te maken:
– kokosmelk om toe te voegen aan de bananen
– blauwe bessen saus
– passievrucht
– kokosrasp

Nice Cream

Hoe maak je het?

Geen stappenplan deze keer, want het enige wat je moet doen is flink blenden tot je een ijs consistentie hebt! That’s it! Ik nam er gepureerde blauwe bessen bij, ook gewoon koud en heb zó genoten. Je kunt het dus versieren hoe jij wilt en dan flink genieten van deze gezonde snack of dessert, ontbijt, wat jij wilt!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Aagje
  31 mei 2016 at 20:19

  Wat ziet dat er lekker uit! Ik ga het zeker ook eens proberen!

  • Reply
   admin
   1 juni 2016 at 19:17

   Zeker lekker! Ben benieuwd wat je er van vind 🙂

 • Reply
  Annika
  1 juni 2016 at 11:17

  Wow, wat een lekker en makkelijk recept haha! Als het wat warmer wordt, ga ik het ook proberen! 🙂

  • Reply
   admin
   1 juni 2016 at 19:16

   Jaja het is echt een aanrader.
   Maar met deze regen inderdaad niet zo heel aantrekkelijk haha.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.