Lunch/ Ontbijt

Recept: Banaan & Pindakaas Ontbijt

Dit is heerlijk als ontbijt of lunch! Super makkelijk en je hebt waarschijnlijk veel in huis. Je kunt dit zo gek maken door veel toe te voegen, maar je kunt het ook simpel houden. De combinatie is gewoon onwijs lekker en makkelijk!

Dit at ik dus gewoon als ontbijt, haha een behoorlijk ontbijt hoor, dus ik zat ook echt wel lang genoeg vol. Mijn lunch was dan ook een smoothie dus dat compenseert een beetje haha!

Ingrediënten:

– Speltboterhammen of Desembrood
– 1 banaan
– Pindakaas (zonder toevoegingen 100% pinda)
– optioneel: 1 theelepel chiazaad

Hoe maak je het?

 1. Rooster de boterhammen kort in de pan of broodrooster.
 2. Besmeer de boterhammen met pindakaas, leg er plakjes banaan over.
 3. Maak het af met wat chiazaadjes of kokosrasp.
 4. Smullen maar!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lianne
  8 april 2016 at 08:04

  Ziet er lekker uit! Ik houd wel van deze combinatie. Alleen niet bij een tosti, ik ging dat namelijk een keer proberen en vies dat ik het vond! Bah bah! Maar zo op brood, dat smaakt prima, maar warm is niet mijn ding.

  • Reply
   admin
   10 april 2016 at 17:44

   Mijn moeder vond het maar een gekke combi, haha maar het is echt lekker inderdaad!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.