Nagerechten/ Vega & Vegan/ Zoet

Recept: Avocado chocolade mousse

Avocado Chocolade Mousse www.jaimyskitchen.nl

Ik ben helemaal fan geworden van dit recept. Als ontbijt, als toetje eigenlijk maakt het mij helemaal niet uit wanneer op de dag ik het kan eten. Sandra kwam met dit recept en sindsdien ben ik dus verkocht. Alle ingrediënten zijn helemaal gezond, het is makkelijk en snel te maken. Ik verzeker je dat jij dit ook binnen een handomdraai op tafel hebt staan.

Gezonde chocolade mousse

Mijn vriend weet het nog niet maar ik heb hem ondertussen ook al een beetje voor de gek gehouden. Ik vroeg namelijk na het avond eten; ‘Heb je ook zin in een chocolade toetje?’, ‘Ja, lekker’, was zijn antwoord. ‘Oké, ik doe er ook banaan in dan’, zei ik nog. Hij had alleen totaal geen idee dat er ook avocado in zit, anders had hij het denk ik niet gegeten, haha. Niet dat hij avocado niet lekker vind, maar het klinkt toch een beetje gek. Nou, je proeft er niets van en mijn vriend zal pas te weten komen dat er avocado in zit wanneer hij dit leest!

Chocolade en rood fruit

Een goede combinatie, dat weten we allemaal. Sinaasappel si natuurlijk ook erg lekker en peer ook. Toch is mijn favoriet rood fruit bij deze heerlijke chocolade mousse.

Avocado Chocolade Mousse www.jaimyskitchen.nl
Recept: Avocado Chocolade mousse

Hoeveelheid: 2 porties
Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

1 avocado, zonder schil en in blokjes
2 kleine bananen
2 tl cacao poeder
een paar theelepels water

Toppings naar keuze bijvoorbeeld:
Rood fruit
Kokosrasp

Bereiding:

  1. Hoe makkelijk kan ik het eigenlijk maken? Voeg alle ingrediënten op het water na in de blender en blenden maar! Ik laat dit meestal ongeveer 2 minuten blenden voordat het goed glad is.
  2. Het water is puur om de pudding iets dunner te maken wanneer dit nodig is.
  3. En dan kun je het toppen hoe je zelf wilt. Mijn favoriet is absoluut het rood fruit met kokos
  4. Smakelijk en geniet ervan!

Recept: Avocado chocolade mousse

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.