Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

3x gevulde eieren met avocado, kerrie en tomaat + paprika

3x gevulde eieren met avocado, kerrie en tomaat + paprika

Bereidingstijd: 30 min.

Personen:


Gevulde eieren met avocado

  • 7 eieren
  • 1 el mayonaise
  • 0.5 avocado
  • 1 el gehakte bieslook

Gevulde eieren met kerrie

  • 6 eieren
  • 1 el mayonaise
  • 0.5 tl kerriepoeder
  • 1 el gehakte bieslook

Gevuld eieren met tomatenpuree en paprikapoeder

  • 7 eieren
  • 1 el mayonaise
  • 0.5 tl paprikapoeder
  • 1 tl tomatenpuree

Benodigdheden:

  • spuitzak

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Gevulde eitjes zijn natuurlijk het ultiem recept voor tijdens Pasen. In deze blog laat ik 3 verschillende recepten voor gevulde eieren zien. In de eerste zit een vulling van avocado, in de tweede een kerrie vulling en in de derde een vulling van tomatenpuree en paprikapoeder.

Een klassiek recept voor gevulde eieren en met een twist

Leuk verhaal achter deze gevulde eieren, want het recept voor deze eieren komt van mijn moeder. Of eigenlijk van mijn opa moet ik zeggen. Dan heb ik het over de variant met kerrie en tomaat & paprika. Mijn moeder maakte deze tijdens Kerst, iedereen vond het lekker en nadat ik dit aan vriendinnetje Natascha vertelde maakte zij dit ook met Oud & Nieuw. Ook daar vond iedereen het lekker. Dus, het moest op Jaimy's Kitchen komen. Ook voegde ik mijn eigen variant toe; met avocado.

Paas recepten gevulde eieren met avocado kerrie en tomaat www.jaimyskitchen.nl

Bereiding

Stap 1

Kook de eitjes in ongeveer 8 minuten. De eitjes moeten hardgekookt zijn.

Stap 2

Laat de eitjes goed schrikken in koud water. Zodra de eitjes afgekoeld zijn, pel deze dan. Zorg wel echt dat deze goed koud zijn. Halveer de eitjes in de lengte.

Stap 3

Verwijder de eidooiers uit de eitjes en verdeel dit over drie verschillende kommetjes. Voeg nu in deze drie verschillende kommetjes de verschillende ingrediënten toe. Prak het eigeel met de overige ingrediënten tot een smeuïg geheel.

Stap 4

Voeg de drie verschillende vullingen één voor één in de spuitzak en vul vervolgens de halve eitjes met de vullingen. Was tussendoor de spuitzak, zodat de mengsels niet met elkaars mixen. Maak de eitjes af met gehakte bieslook.

Stap 5

Voeg eventueel nog peper en zout toe om het op smaak te brengen

Stap 6

Eet smakelijk!

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

avocado paprika eieren mayonaise pasen

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴