Persoonlijk

Recap 2016 en goals voor 2017!

We gaan het nieuwe jaar in, dus tijd voor een recap van 2016 en een nieuw vooruitzicht van 2017. Begin 2016 maakte ik een lijstje met een aantal goals voor 2016, hier kijken we naar terug; heb ik die bereikt? En ik heb een aantal belangrijke speerpunten voor 2017, er komen namelijk erg spannende dingen aan!

Het nieuwe jaar zal erg spannend voor mij worden, omdat er écht een grote verandering plaats zal vinden. Ik ben onwijs dankbaar voor alle kansen en mogelijkheden ik gekregen heb voor het nieuwe jaar en op de valreep in 2016! Dit vertel ik op het einde.

2016:

Dit waren de doelstellingen die ik voor 2016 gesteld heb:

Uit eten gaan bij Michelinster-restaurant One te Roermond.
Dit is gewoon niet gelukt! Ofja gelukt, het is er gewoon niet van gekomen. Uiteraard wil ik dit nog steeds erg graag doen, maar ik heb ook mijn zinnen op The Jane in Antwerpen gezet.

Meer bakken!
Dit is erg goed gelukt! We wonen nu sinds september in ons nieuwe huis en ik heb al veel gebakken. Broden nog niet echt, maar dat komt zeker.

Recept: Zoete Aardappel Brownie

Gezond eten
Dit is met name het eerste half jaar erg goed gelukt. Het tweede jaar weer wat minder door alle drukte van het huis kopen, vakanties, verhuizen ect. Komt goed, dit ga ik echt weer oppakken.

Meer persoonlijke artikelen posten op mijn blog.
Dit is opzicht gelukt, maar ook dit kan ik nog meer doen naar mijn mening.

Meer verdiepen in koffie.
Jaaaa, opzicht ook wel, al staan we nog steeds aan de beginfase 😉

Reizen
Ooohhh ja! Dit is onwijs goed gelukt, ook op food gebied. We gingen naar Japan en Bali!Dit kun je onder andere hier en hier lezen! Daarnaast gaan we de laatste week van het jaar nog naar Berlijn. Begin dit jaar ging ik nog met de meiden naar Scheveningen.

Miyajima Island Japan

Roti en pasta maken.
Oeps, hier heb ik weinig over te zeggen. Dit heb ik dus niet gedaan!

Foodfestivals bezoeken. 
Yes, dit heb ik gedaan! Coffee Festival, Rrrollend Roermond en International Sushi Festival.

International Sushi Festival Amsterdam

Kaasfondue.
Yes, deze heb ik gedaan, samen met vriendlief. Het was erg gezellig, ook wel lekker, maar jemig wat een BOM. Ik denk niet dat ik dit snel nog eens zou nemen.

Maar nu 2017:

Het nieuwe jaar zie ik een beetje anders, ik heb namelijk een aantal speerpunten waar ik mij op wil gaan richten met betrekking tot Jaimy’s Kitchen en daar ga ik mij op richten in het nieuwe jaar. Onwijs spannend is alles.

ZZP’er!
Het is nog niet helemaal rond op dit moment, maar 2017 zal ik ingaan als zelfstandig ondernemer! Jaaa, dit is echt een onwijs spannende en grote stap voor mij, maar ik kan nu dus ook freelance aan de slag. Onderstaand zal misschien een beetje duidelijk worden op welke manieren.

LeukeRecepten.nl
Misschien wel nog een grotere stap voor mij, in ieder geval écht hetgeen waar ik het meest dankbaar voor ben in 2016. De afgelopen maanden heb ik een paar keer samengewerkt met Sandra van LeukeRecepten.nl. Op Leuke Recepten kun je onwijs veel leuke, makkelijke en lekkere recepten vinden. Sandra heeft contact met mij opgenomen, omdat ze het erg druk begon te krijgen met haar website én het Leuke Recepten Magazine wat in 2017 uitkomt. Vanaf 2017 ga ik nog maar 4 dagen bij mijn huidige werkgever Pure Ingredients werken en dan zal ik 1 dag per week Freelance werken bij Leuke Recepten! Dit is zó spannend. Ik ga in ieder geval recepten ontwikkelen, koken, bloggen ect. Het maakt mij onwijs gelukkig dat ik nu nog een dag meer in de week kan doen wat mij onwijs blij maakt.

sandra_en_jaimy

Catering
Afgelopen jaar heb ik catering gedaan voor de verjaardag van mijn buurvrouw. Ik heb dus gekookt voor 23 personen en wat was dat tof om te doen. Dit wil ik volgend jaar vaker gaan doen! Ook hier ga ik nog meer over vertellen, maar je zult mij dus in kunnen huren 😉 En misschien wel verse maaltijd bij mij af halen.

Hotspots
Met Jaimy’s Kitchen wil ik mij ook nog steeds op hotspots blijven richten. Onwijs leuk om nieuwe plekken te ontdekken, anderen te enthousiasmeren over hetgeen waar ik enthousiast over ben. Kritisch ben ik dus wel, want ik wil natuurlijk leuke plekken delen die echt bij mij passen!

keuken 13

Verbouwen 
Wij zitten nu een aantal maandjes in ons nieuwe huis, maar we moeten wel nog erg veel doen aan het huis, om het naar onze smaak te maken. Nu ik dit typ besef ik mij dat de échte verbouwing pas in 2018 plaats zal vinden, maar toch zijn we er dit jaar al erg veel mee bezig. Denk bijvoorbeeld aan het sparen hiervoor, maar natuurlijk ook de voorbereidingen zoals keuken, vloeren ect uit gaan zoeken.

Reizen
Reizen maakt mij echt erg gelukkig dus ik heb inmiddels al vrij veel gezien. Ik heb wel wat plannen voor 2017, maar nog niet zoveel. In Maart ga ik een weekendje naar London met vriendinnetje Mathilde, in mei ga ik op een verrassingstripje met 7 vriendinnen (ik zat in de organisatie dus weet waar naartoe!), de zomer vakantie blijf ik denk ik in Europa met Erik met de auto weg bijvoorbeeld. Einde van het jaar heb ik nog een tripje staan met mijn best friend overseas, vriendinnetje Nancy uit India zie ik natuurlijk erg weinig, maar we willen een dikke week samen weg. We hadden Hong Kong uit gekozen, maar gezien ze misschien naar Dubai verhuisd, kan het ook zijn dat ik haar daar ga opzoeken. En ook nu ik dit typ besef ik mij dat ik wel veel op de planning heb, alleen geen grote trips zoals in 2016.

Overig
Natuurlijk wil ik me blijven verdiepen in koffie, ik wil koken met matcha, foodfestivals blijven bezoeken, naar bijzondere restaurants en ga zo maar door.

En dat was het! Mijn afgelopen jaar en mijn plannen voor 2017!!!

afsluiting-jaimy-1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Evy
  31 december 2016 at 15:57

  Echt trots op je! 2017 gaat een mooi jaar voor je worden, sowieso!

 • Reply
  Elize
  4 januari 2017 at 17:08

  Mooie nieuwe doelen weer 🙂 En een mooi jaar achter de rug! Leuk 🙂

 • Leave a Reply