Persoonlijk

Persoonlijk: What’s New?!

Vandaag even wat nieuws: What’s new?!
Ik merk namelijk dat ik best veel te vertellen heb en ik hoop dat jullie dat leuk vinden om te lezen. Dit is dus best een persoonlijk artikel, gewoon omdat ik daar zin in had. Zo wil ik wat vertellen over het boek Wereldgerechten waar ik aan mee werk, wat hele spannende persoonlijke dingen en een nieuwe aankoop.

Verhuizen

Verhuizen

Ik ga met de deur in huis vallen: mijn vriend Erik en ik hebben een huis gekocht! Wat zijn we blij zeg! De koop is inmiddels alweer een goede maand helemaal rond, wat nog best even stressen was. Het moest allemaal vrij snel geregeld worden, Erik ging op vakantie en ik ook direct nadat het rond was. Maar we hebben dus ons eerste huis gekocht, yes! In september krijgen de sleutel en we hebben sinds 1 juni onze huur op gezegd. We wonen nu beide even thuis bij onze ouders en ik mis Erik ENORM! Maar, we hebben nog wat leuks om naar uit te kijken in Augustus… zie verder in het artikel!

Boek Wereldgerechten

Mexico Wereldgerechten

Al eerder vertelde ik jullie over het boek, waarbij ik het hoofdstuk Mexico geschreven heb. Zo spannend! Dit is even een mini teaser! Het is allemaal helemaal klaar, alle foto’s zijn ingeleverd, de teksten geschreven en nu is het wachten tot het boek klaar is. Eigenlijk kan ik helemaal niet wachten tot ik de recepten kan delen, want ik ben er zelf echt onwijs blij mee. Alle recepten zijn in een gezond jasje gestoken! Het boek kun je vanaf oktober kopen voor €24,99. Heb je hier interesse in? Stuur mij dan even een mailtje naar jaimyvandijke@gmail.nl

Japan

Japan Kyoto Bamboo Groove

Wij gaan naar naar Japan in Augustus en met wij bedoel ik natuurlijk Erik en ik. Dit gaat echt onwijs gaaf worden, we kunnen niet wachten. Er komt nog een artikel aan over Japan waarin ik vertel wat we precies gaan doen en wat we willen eten, haha! Maar ik kan alvast vertellen dat Tokyo, Kyoto, Osaka, Hiroshima & Miyajima op de planning staan, met wat dagtrips! Onwijs veel zin in!

Vegan/Vega

gevulde zoete aardappel

ps: recept zoete aardappel overload

Zoals jullie weten ben ik een tijdje geleden begonnen met ongeveer 80% vegan eten. Dit is allemaal een beetje ontstaand door The Green Happiness (Green Happiness, week 1&2, week 3 en de laatste update). Maar hoe gaat het er nu mee? Nou, ik heb sowieso besloten dat ik mezelf helemaal niets ga verbieden. In Bali heb ik wel echt gemerkt dat mijn behoefte naar vlees steeds minder wordt, maar ik ook erg van vis houd. Alleen moet ik mij nu wel aanpassen sinds ik bij mijn moeder woon en dat vegan eten wat lastiger is. In ieder geval is mijn streven om minimaal 5 dagen in de week vegan te eten. En de dagen dat ik dat niet doe ook écht alleen vlees of vis eet als het iets bijzonders is of ik er zin in heb.

Glazen rietje

Deze kocht ik in Bali, in Ubud! Een glazen rietje voor mijn smoothies. Hoe blij kun je zijn? Nou onwijs blij, haha, drinkt zoveel lekkerder dan een plastic rietje. Daarnaast doet het me lekker denken aan de vakantie op Bali waar je overal je smoothie met deze mooie glazen rietjes kreeg!

Glazen Rietje

Hopelijk vonden jullie deze blogpost leuk om te lezen, even wat anders als normaal!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.