Persoonlijk

Persoonlijk: What’s new? #4

Jaimy van Dijke www.jaimyskitchen.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een aantal persoonlijke nieuwtjes met jullie deelde en aangezien ik de laatste tijd zoveel leuke dingen gedaan heb, dacht ik dat het leuk is om er weer eens een blog over te schrijven!

Dus, wat heb ik de laatste tijd allemaal voor leuks gedaan & wat is er nieuw?

1. De verbouwing van ons huis

We zijn er toch echt al bijna 1,5 jaar mee bezig, de verbouwing van de onderverdieping. We zijn er bijna helemaal uit. De keuken is uitgekozen, de vloer bijna en alle voorbereidingen vinden plaats. Halverwege augustus gaan we beginnen. Ik heb er echt onwijs veel zin in! Wanneer alles klaar is komt er natuurlijk een uitgebreide keukentour op Jaimy’s Kitchen.

2. Brabants Bloggers Event

Brabants Blogger ontbijt www.jaimyskitchen.nl
Als echt Limburgse ben ik stiekem onwijs veel in Brabant te vinden, 5 dagen in de week zelfs. En naast Limburg ben ik ook wel een beetje verliefd op deze provincie! Dat komt goed uit want ik mocht mee naar het Brabants Bloggers Breakfast in Oisterwijk in het toffe pand van Sunday Morning at EKWC. Het was echt te gek, dat begon al bij de prachtige styling van Enjoy Pure Styling. We proefden onwijs veel lekkers zoals vegan kaascroissants van bakkerij Van Planten, een proef ontbijtje van Boerschappen, hapjes van traiteur Dis Teun, Tosti’s van de Spijsbereiders en als afsluiter een heerlijke Bossche bol van Jan de Groot, dé beste Bossche bollen uit Brabant! Als perfecte afsluiter kregen we een koffie proeverij van Rozema & van Schijndel. En deze prachtige foto’s? Die zijn door fotografe Merel gemaakt!

Brabants Blogger ontbijt www.jaimyskitchen.nl
3. Veggie Festival & weekendje Amsterdam & fotoshoot L-magazine

Amsterdam, L-magazine, Veggie festival www.jaimyskitchen.nl
Laatst ging ik dus ook naar het Veggie Festival! En waar Veggie food is, daar ben ik. Wist je bijvoorbeeld al dat Vivera nu een plantaardige biefstuk heeft? En dat je van Flora boter heerlijke poffertjes kunt maken? Zo lekker kan het dus echt zijn als je vegetarisch kookt! Dat weekend was ik bij mijn vriendinnetje Adriënne en Tara was er ook gezellig bij. Wat was het genieten in Amsterdam. Toen ik terug was had ik een leuke shoot voor L-magazine waar ik een toffe productie voor mocht maken met Ellis. Hier meer over wanneer het zomer nummer uit is!

4. Meiden weekend naar Berlijn

Yay, ons jaarlijkse meiden weekendje is bijna! Dit jaar gaan we naar Berlijn en ik ga proberen hier ook een tof verslagje van te maken, want tips voor een citytrip zijn leuk om te lezen toch? Althans, dat vind ik zelf onwijs leuk van anderen te lezen. Vorig jaar gingen we naar Parijs en dat was onwijs gezellig, dus ik ben erg benieuwd wat Berlijn in petto heeft! Als je nog tips hebt, laat het mij zeker weten. Ik schreef ook al, eerder over Berlijn!

kookworkshop smaakpunt Limbricht www.jaimyskitchen.nl
5. Kookworkshop Smaakpunt Limbricht

Vriendin Esmee gaf mij een onwijs leuk verjaardagscadeau; een kookworkshop. Deze tapas workshop volgden wij bij Smaakpunt in Limbricht en het was onwijs leuk! We maakten echt oprecht hele lekkere hapjes en hadden een onwijs gezellige avond. Mocht je op zoek zijn naar een een leuke activiteit met een groep, dan neem zeker even een kijkje! Leuk om te vertellen; er werden heerlijke alternatieven voor vlees gezocht tijdens de workshop!

6. Nieuwe favorieten

Alpro ontbijt met muesli www.jaimyskitchen.nl
De laatste tijd heb ik weer allemaal leuke pakketjes mogen ontvangen met heerlijke dingen. Zo ben ik best fan van de ongezoete mango sojayoghurt van Alpro, kreeg ik heerlijke aubergines waar ik gék op ben en ontving ik voor een samenwerken een Ferleon Patio Cooker. Die laatste houd ik even geheim, want daar ga ik leuke dingen mee doen. Deze is echt te gek, dus houd vooral mijn blog in de gaten!

Tot de volgende keer!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Persoonlijk: What's new? #5 – Garnalen, Tastea, verbouwen en Indiaas eten bij Surya | Jaimy's Kitchen
    23 september 2018 at 19:44

    […] persoonlijke update! Want wat is er de afgelopen tijd weer veel gebeurd zeg. We zijn volop aan het verbouwen, zoals ik al eerder vertelde, maar we maakten ook tijd voor leuke dingen. Zo ging ik naar een diner […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.