Persoonlijk

Persoonlijk: What’s New? #3

Ohhhh jee, ik heb zoveel nieuwtjes. Ik ben helemaal happy op dit moment door alle ontwikkelingen, al begon het een maand geleden niet zo mooi, daar ben ik inmiddels overheen en leef ik echt op een hoogtepunt momenteel. Al dat leuke nieuws wil ik graag met jullie delen!

Ok, let’s just get it over with. Een maand geleden kreeg ik dus te horen dat mijn contract door mijn werkgever niet verlengd zou worden met als reden dat ze ‘dachten’ dat ik liever iets anders zou willen doen. Dit is helemaal niet waar, want ik vind mijn werk als accountmanager in de food onwijs leuk. Echter was het na 2 jaar tijd voor een vast contract en deze heb ik dus niet gekregen om de bovenstaande reden. Jammer dat mij nooit gevraagd is hoe ik de verhouding jaimyskitchen.nl/werken als accountmanager zie. Even een domper, maar ach, alles gebeurd met een reden dus er komt zeker wat beters op mijn pad. Momenteel zit ik ook volop in sollicitaties en ik wordt er erg vrolijk van.

Dat was het ‘mindere’ nieuws, maar het goede nieuws is dat ik geen seconde stil gezeten heb ik oprecht op mijn allergelukkigst ben nu. Dit is er allemaal gebeurd:

Nieuwe camera

Jaaaa, ik heb een nieuwe camera gekocht! Het is een Canon 80D geworden met een 50mm 1.4 lens. En oh mijn god, mijn foto’s zijn instant naar een hoger niveau getild. Deze investering heb ik heel snel gemaakt nadat ik het nieuws van mijn werk kreeg en dit was de beste keuze ooit. Nu kan ik nog mooiere foto’s voor jullie maken.

Malta

Dit is nog meer bizar geweldig fantastisch te gek nieuws. Ik mag namelijk met Finest Potatoes mee naar Malta! Zij importeren aardappelen vanuit Malta en samen met het bedrijf en een aantal winnaars van de witactie (nog steeds online?!) mag ik zien hoe de aardappelen in Malta geteeld worden. Dat ga ik jullie uiteraard ook laten zien! Eind juni, 26 t/m 29, ben ik dus het eiland verkennen. We gaan ook nog naar MTV Music week, oftewel The isle of MTV. Wauw, ik heb hier onwijs veel zin in! Ik knijp me nog dagelijks in mijn handjes dat ik dit mag doen.

Aardappel bootjes Mexicaans www.jaimyskitchen.nl

Pinterest

Eindelijk ben ik begonnen met een Pinterest account voor Jaimy’s Kitchen! Hier zal ik jullie inspiratie geven met mooie plaatjes van recepten gemaakt voor mijzelf, maar ook mijn favo pinterest recepten. Ik ben pas begonnen met pinnen, dus in de loop van de tijd zal het alleen maar voller worden. Wil jij mij ook volgen? Dit is trouwens de link: Jaimy’s Kitchen Pinterest.

Vakantie Bali

Samen met vriendinnetje Anniek ga ik deze zomer weer naar Bali! Ofja, voor Anniek de eerste keer, maar voor mij de tweede keer. Vorig jaar was zo goed bevallen, dat ik gewoon echt terug wilde. Heerlijk! Dit jaar wel wat nieuwe plekken erbij. Op de planning staat: Ubud, Munduk, Uluwatu, Nusa Lembongan en Canggu. Hebben jullie tips? Dan wil ik deze heel graag ontvangen, zodat ik nog meer leuke blogs voor jullie kan schrijven. Dit heb ik er vorig jaar over geschreven: Bali in Beeld, Bali in Food en Bali Hotspots.

Restaurant One

Pas geleden vertelde ik al in een diary dat ik het birthdaymenu het geproefd ter ere van het 10-jarige bestaan van restaurant One in Roermond. Dit was een bucketlist item wat ik afgetikt heb en nu is er een mega toffe actie! Namelijk een dagje mee draaien in de keuken. Dit is toch een droom die uitkomt?! Mocht ik dit winnen, dan ga ik jullie er alles over vertellen. Restaurant One past helemaal bij mijn blog en met mijn doel om jullie te vertellen waar je allemaal onwijs lekker kunt eten en wat dat precies is. Willen jullie mij supporten? Tag mij dan even in het Facebook bericht of instagram post!

Ok, hier laat ik het even bij, al lopen er nog zóveel leuke en spannende dingen! Ah, ik ben echt happy! Jullie een hele fijne dag gewenst en tot het volgende de volgende What’s New voor meer persoonlijke updates!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply