Persoonlijk

Persoonlijk: What’s New? #2

Vandaag weer eens tijd voor een persoonlijke update. Wat houdt mij allemaal bezig tegenwoordig? Welke leuke dingen zijn er op mijn pad gekomen? Ik klets jullie graag bij over boeken, ons huis en nog veel meer spannende dingen. Zo ben ik namelijk al twee keer in de keuken van LeukeRecepten.nl gaan koken! Oh en… Ik heb een nieuw…. LOGO!

LOGO!!!
Aaaah, ik heb een nieuw logo! Zo spannend zeg. Vriendinnetje Kelly Geerlings heeft dit logo ontworpen voor mij, nadat ik op de radio geweest ben in de show van Frank op 3FM. Frank heeft ook een poging gedaan om een logo te maken voor mij, maar sorry Frank, het logo at Kelly gemaakt heeft past toch echt het beste bij mij en JaimysKitchen. Onwijs mooi vind ik het!

jaimy-logo-zwart

Ons huis – IXXI
Begin September zijn wij verhuisd naar ons paleis, in Roermond. Het huis is nog steeds onze droomwoning, maar het is zeker weten nog niet af! Dat gaat ook nog wel even duren denk ik want er is gewoon nog erg veel verfwerk ect. Dat is helemaal niet erg, het is een proces en in de tussentijd is het huis écht gewoon gezellig en leefbaar. Ik denk dat ik wel een ixxi aan de muur wil, welke zouden jullie kiezen?

Ixxi van Gogh

Ixxi

Ixxi

ixxi-van-gogh-amandelbloesem-wandsysteem-160-x-120

CADEAUTIP: Kookboek Wereldgerechten
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen op Jaimyskitchen.nl heb ik aan maar liefst twee kookboeken meegewerkt! Het eerste boek is ‘Gezonde Wereldgerechten’. Daar ben ik enorm trots op, omdat ik de laatste anderhalf jaar erg hard heb gewerkt aan mijn blog. Daarnaast werk ik dus fulltime, 40 uur in de week, dus het is een behoorlijke commitment. Dat is helemaal niet erg, want het is hetgeen waar ik het allerliefst mee bezig ben en wat mij enorm veel energie geeft! HIER kun je meer lezen over het boek. Het boek is trouwens nog steeds bij mij te bestellen voor €24,99 per stuk door een mail te sturen naar: jaimyvandijke@gmail.com. Leuk Sinterklaas of Kerst cadeau?

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Quaker Ontbijt Boek
Dit is het tweede kookboek waar mijn naam in voorkomt en een héle speciale. Een kookboek met meer dan 65 ontbijt recepten, hóe leuk is dat? Ik ben een echte ontbijtliefhebber dus dit is echt mijn boek! Jullie kunnen ook een softcover bemachtigen door op jumbo.com minimaal 4 Quaker producten te bestellen. Ook hier heb ik al eerder over geschreven.

Boeklancering Quaker Ontbijtboek

LeukeRecepten.nl
De afgelopen maand ben ik maar liefst twee keer bij Sandra Koopmans van LeukeRecepten.nl gaan koken. Het was gezellig, leerzaam en gewoon onwijs leuk om in de keuken van foodblogger Sandra te mogen koken. Wil je het resultaat zien? Ga dan vooral even kijken op de website van Leuke Recepten, maar hier heb ik alvast een aantal kiekjes van het koken en de recepten die ik gemaakt heb.

253a6058

Serieus kijken vind ik maar lastig haha! Dit recept houd ik nog even geheim, maar ik kan je wel vertellen dat het erg lekker is! Komt uiteraard op LeukeRecepten.nl

Japanse Temaki, Yalkitori en Gyoza

Jammieeee! Een heerlijke verzameling Japanse hapjes die ik in de Leuke Recepten keuken mocht maken. Ik koos voor Yalkitori, Gyoza en Temaki! Recept? Deze kun je op LeukeRecepten.nl lezen.

Dit was mijn update, tot de volgende keer!

afsluiting-jaimy-1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Basil
  7 maart 2017 at 17:06

  Mooie gerechten allemaal Jaimy !
  Hopelijk kun je snel van je hobby ook je beroep maken.

  Gr.
  Basil

  • Reply
   admin
   7 maart 2017 at 17:11

   Hi Basil,

   Dankjewel voor je comment, erg leuk om te horen dat je mijn gerechten mooi vindt.
   En het leuke is dat mijn hobby al deels mijn werk is 🙂 sta sinds januari ingeschreven bij kvk en werk een dag in de week minder. Wie durft te dromen en hard werken, ik ben in ieder geval onwijs gelukkig ermee.
   Veel kookplezier!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.