Persoonlijk

Persoonlijk: I need your help!

Lieve, lieve, lieve lezers! Vinden jullie de bovenstaande foto mooi? Is je antwoord JA, dan zou ik het echt geweldig vinden als je mij héél eventjes zou willen helpen. Met jullie hulp kan ik namelijk de Hello Fresh Battle als teamOhMyFoodness winnen! Zou je voor mijn foto willen stemmen via deze link? Pssstt, ik leg je meer uit onderstaand!

Misschien wil je alvast de website erbij pakken? Dan klik je hier naar de website door, deze opent in een nieuw venster!

Dit is een onwijs leuke challenge geweest, waar ik echt enorm van genoten heb. Kennen jullie het nieuwe SBS6 programma ‘Over Smaak Valt Te Twisten’ al? Nou daar is deze actie het verlengde van. In het programma met Irene Moors gaan namelijk elke week twee kookclubs tegen elkaar strijden.

De eerste week won Team Carbo! Een leuke mannengroep die wekelijks hun geperfectioneerde versie van het Italiaanse gerecht pasta Carbonara maken! Onwijs leuk én lekker. Na de aflevering kregen wij als gekozen insiders een Hello Fresh pakket binnen met daarin alle ingrediënten om het gerecht na te maken.

En wat was onze taak?

Hello Fresh Pasta Carbo

Het gerecht zo mooi mogelijk op de gevoelige plaat leggen!
Tussen het klussen door in ons nieuwe huis heb ik dus even een momentje gepakt om dit gerecht te maken en te fotograferen! Ik heb er erg mijn best op gedaan, dus ik zou het onwijs leuk vinden als jullie op mij willen stemmen!

Het lijkt mij onwijs leuk om te winnen (hallo nieuwe keukenmachine), maar ook voor jullie zal er wat leuks aankomen als ik win! Dan ga ik namelijk dit recept met jullie delen! En geloof mij, het was erg lekker.

Alvast onwijs bedankt iedereen!

Stempagina: klik

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.