Persoonlijk

Oktober Diary #2017

Lunch www.jaimyskitchen.nl

Alweer een maandje om, dat gaat weer enorm snel zeg. Ook deze maand deed ik natuurlijk weer veel, maakte ik veel eten en ging ik leuke dingen met mijn vriendinnen doen. Vind je het leuk om mee te kijken?


Jaaaa, maandelijks komt er een recept van mij in L-magazine, het weekend magazine van De Limburger. Echt onwijs leuk om mezelf zo te spotten! Ben er echt een beetje trots op, dit had ik twee jaar geleden echt nooit verwacht!

The Pool Eindhoven www.jaimyskitchen.nl
Samen met mijn BF Erik & Sandra en Eric van Leuke Recepten gingen we gezellig eten bij The Pool in Eindhoven. Heerlijk eten voor weinig geld. Deze salade met makreel kostte maar 4 euro. Hoe dan?

The Pool Eindhoven www.jaimyskitchen.nl
Dit was echt heerlijk. Een platbroodje met kimchee, ben ik echt dol op. The Pool is een aanrader, maar ik ben er toevallig nog een keertje met Manon terug geweest deze maand en de bediening was echt best slecht. Daar moet je dus niet te hoge verwachtingen van hebben. Maar het eten: lekker!

Yoga www.jaimyskitchen.nl
Soms het ik dus echt even behoefte aan yoga. Even tot rust komen en relaxen, niks aan mijn hoofd. Dit doe ik lekker thuis op mijn roze yogamat!

Jaimy's Kitchen Instagram www.jaimyskitchen.nl
Ja, de twee dingen die mij het gelukkigst maken in het leven zijn FOOD en TRAVEL! Ik hou van experimenteren met eten en ontdekken. Hetzelfde met reizen, andere culturen vind ik heerlijk. En dan is het nog fijner met een lekker zonnetje erbij. Zal ik je een geheimpje vertellen? Ik ga 20 april – 5 mei terug nar Bali! Samen met BFF Mathilde dit keer en we gaan ook ongeveer 5 dagen naar Flores. Daar gaan we de Le Pirate Eplorer doen naar onder andere de Komodo eilanden. Kan niet wachten!

Reis Nicaragua www.jaimyskitchen.nl
Laat ik dan maar even de andere er meteen ook ingooien… Ik ga ook naar Nicaragua! Samen met mijn vriend Erik gaan we 25 januari – 10 februari lekker backbacken. Superspannend, want ik ben nog nooit in die hoek van de wereld geweest en hij ook niet!

Sinaasappel www.jaimyskitchen.nl
Sinaasappel is zo lekker, maar ook best een gedoe op werk om te eten. Hoe doen jullie dat?

Zonnetje www.jaimyskitchen.nl
Er was nog een heerlijk zonnetje in oktober en dan is het perfect om met vriendinnetjes op het terras te zitten. Zo fijn vind ik dat, eindelijk een beetje nazomer!

Paddenstoelen www.jaimyskitchen.nl
De moeder van Adriënne had deze prachtige paddenstoelen in het bos, echt zo lekker waren deze.

Pompoenhummus en paddenstoelen www.jaimyskitchen.nl
En een andere dag maakte ik pompoen hummus en daar bakje ik ook wat paddenstoelen bij. Ah, heerlijk was dit, krijg er helemaal zin in weer.

Smoothie www.jaimyskitchen.nl
Dit blijft ook echt een favo ontbijt van me. Heerlijk kleurtje en als je de smoothie vullend maakt met havermout en/of hennepzaad dan kun je er echt eventjes mee vooruit. Dit doe ik trouwens niet te vaak, want smoothies zijn wel gewoon calorie bommen. En daarnaast drink ik ze alleen om een maaltijd te vervangen, niet érbij.

Ontbijtwww.jaimyskitchen.nl
Favo brekkies van mij zijn meestal met iets van granola of havermout, noten en lekker vers fruit. Lekker!

Alpro www.jaimyskitchen.nl
Ik kreeg echt een heel leuk pakket van Alpro met mijn favo Alpro producten. Hier maakte ik al heerlijke peanutbutter overnight oats mee. Yas!

Burgertrut Rotterdam www.jaimyskitchen.nl
Met mijn lieve vriendinnetje Natascha ging ik bij Burgertrut eten in Rotterdam. Daar at ik echt de beste vegan burger ever. Dit is een pulled jackfruit, BBQ style. Damn, TE lekker. Supergezellig weer in Rotterdam, ik kom snel weer lieve Natas!

 ADE www.jaimyskitchen.nl
En we gingen naar ADE! Wow, ik heb het samen met die twee meiden op de voorgrond, gewoon tot half 8 vol gehouden, toen lagen we pas in bed. Haha! Dankjewel redbull voor de vleugels. Wat trouwens eigenlijk niet zo relax is, want hallo, ik had echt energie voor 100, best troep is dat dus. Maar wat was het leuk!

Starbucks pumpkin spice www.jaimyskitchen.nl
Het bijkomen van ADE deden Sandra en ik bij Starbucks op de terugweg met deze Pumpkin Spice Frappo.IK ben er trouwens achter gekomen dat ik lactose intolerant ben, want echt ontzettend veel dingen op zijn plaats laat vallen. Ik merk nu ook echt dat mijn buikkrampen ontzettend afnemen als ik met name zuivel weglaat. En dat ze enorm toenemen wanneer ik het wel eet/drink. Bij Starbucks waren ze onwijs lief en fabriceerden ze een Pumpkin Spice Latte zonder melk! In de siroop zit namelijk gecondenseerde melk, dus maakten ze er eentje met sojamelk en de pumpkin spice kruiden. Mega lekker!

Tastea www.jaimyskitchen.nl
Ik kreeg de tastea theebeker, heb je mijn blog daar over al gezien? Ik ben fan!

Dimples Best www.jaimyskitchen.nl
Samen met Myra Madeleine ging ik bij Dimples in Best eten. Dit was een mooie locatie, bij de golfbaan en het eten was ook erg goed! Myra en ik hadden het onwijs gezellig en een goed zakelijk gesprek. Wij gaan elkaar wel vaker zien en hopelijk samenwerken, ik heb er zin in. Zo fijn om inspirerende mensen om me heen te hebben!

leuke Recepten www.jaimyskitchen.nl
Dit vond ik zelf wel grappig. Ik maakte een recept van Leuke Recepten, voor Leuke Recepten toen ik bij Leuke Recepten was, haha. En ik gebruikte een video van Sandra. Dan krijg je deze hilarische beelden, al zelf ik het zelf. Het mooie is dat ik nog zei: ‘Dit deeg is best plakkering’, toen ik op play drukte, zei Sandra in de video ‘Het deeg is een beetje plakkerig’. Ok, volgens mij vind ik dit verhaal zelf vooral erg grappig…

Sri ganesha Paneer www.jaimyskitchen.nl
Met lieve Manon, van Healthyfoodie Manon ging ik lekker Indiaas eten in Eindhoven. Het restaurantje is totaal niet gezellig, de bediening is best slecht, maar het eten was heerlijk haha! Dit is paneer jalfrezi, maar mijn favo was de masala dosa. OMG, te lekker. Dit maakte ik zelf ook eens trouwens.

Manon Snack balletjes www.jaimyskitchen.nl
Van Manon kreeg ik HEERLIJKE snackballetjes. Jammie! Super lekker.

Dit was mijn maand! Onwijs veel leuke dingen, het is zo snel voorbij gegaan. November is momenteel nog rustig qua planning, maar mezelf kennende zal dat zeker gaan veranderen, haha. Tot de volgende keer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply