Persoonlijk

November & December Diary #2017

L-magazine www.jaimyskitchen.nl

Drukke maanden waren het, met onwijs veel Kerstrecepten voor zowel jaimyskitchen, leukerecepten.nl en voor L-magazine van De Limburger krant. Maar ik heb niet alleen veel gewerkt, ook veel leuke dingen gedaan met vriendinnen. Als mooie afsluiter van het jaar ging ik 23 – 30 december met mijn vriend naar Praag. En natuurlijk een onwijs gezellig Oud&Nieuw! Heb je zin om mee te kijken naar mijn foto dagboek?

Hello Fresh koken www.jaimyskitchen.nl
In het begin van de maand november dook ik al de keuken in voor het Hello Fresh Kerstdiner, want zo vroeg begin je als blogger dus al, heb je het diner gezien trouwens? Was erg lekker!

www.jaimyskitchen.nl
In de Leuke Recepten keuken gingen we aan de slag met Kerst recepten met cranberry. Ik had er nog nooit eentje ‘rauw’ geproefd en dat was VIES! Echt een hele bittere smaak, dus ik kan het zeker niet aanraden!

Migo peer www.jaimyskitchen.nl
Ook mocht ik de Migo peer testen eng vond deze onwijs lekker! Onwijs handig want deze peer kun je in de hand eten, want hij ‘lekt’ geen sap. Maar smaakt wel heel sappig, ik ben echt fan van deze peer!

Dirty Chai Thee www.jaimyskitchen.nl
Ook kocht ik deze Dirty Chai Tea en wellicht kennen jullie deze wel al, maar ik had deze dus nog Nooi gehad. Onwijs lekker door het scheutje espresso erin hoor!

fluffy pancakes www.jaimyskitchen.nl
Oeeeeeh, dit recept moet nog online komen en het is zoooo lekker! Het zijn super fluffy pancakes gemaakt met een fel kleurtje van bieten (ok, en een vleugje kleurstof!).

fotograferen www.jaimyskitchen.nl
De maanden november en december stonden in het teken van uitwerken in mijn functie als Marketing Coördinator. Vanaf 3 januari start ik namelijk in een nieuwe functie als Content Specialist, helemaal mijn straatje. Onwijs leuk heb ik het gehad bij mijn vorige werkgever en op deze dag ging ik foto’s maken van de producten die bedoeld waren voor de look van de beursstand, erg leuk om te doen!

zoete aardappel gepoft www.jaimyskitchen.nl
In november ging ik een weekendje naar vriendinnetje Adrienne in Amsterdam en dat was echt een te gek weekend! Op vrijdag kookte ze een mega lekker vegan maaltje voor me van gepofte zoete aardappel met zelfgemaakte guacamole, paddenstoelen, tomaatjes en kiemen. Echt te lekker!

Paddenstoelen tapenade www.jaimyskitchen.nl
We gingen op stap en het kater ontbijtje van de dag erna was een restje zelfgemaakte paddenstoelen tapenade met, yessss weer kiemen!

foto's pashokje www.jaimyskitchen.nl
Met Adje maakte we toffe foto’s in een pashokje, maar we hadden helemaal niet door dat de eerste gemaakt werd, alles ging zo onwijs snel, dat we alleen nog maar moesten lachen, haha FUN!

mymuesli www.jaimyskitchen.nl
En zoals je kunt zien zin de tekst op de foto kreeg ik een onwijs tof Kerst cadeau van Sandra en Eric van Leuke Recepten. Dit is namelijk de MyMuesli Advent box met allemaal heerlijke muesli2go’s. Jammie wat heb ik gesmuld van de potjes muesli. Favoriet is met blauwe bessen, vanille en pecan noten!

www.jaimyskitchen.nl
Met name December was een bizar drukke maand voor me, maar toch probeerde ik tussendoor een beetje te ontspannen door onze reis naar Nicaragua voor te bereiden. Ik houd namelijk onwijs van het plannen van deze vakanties, echt daar kan ik zo onwijs van genieten. We vertrekken eind januari naar Nicaragua, dus als er nog tips zijn, zijn deze onwijs welkom!

kerst cadeau www.jaimyskitchen.nl
Ik gaf mezelf echt een enorm cadeau voor Kerst, namelijk een iMac. Tot nu toe blog ik al 2 jaar op ene macbook en dat gaat prima. Maar stiekem is het scherm toch best klein voor het bewerken van foto’s en ook mijn vriend wilt wel eens gebruik maken van de Macbook, haha. En aangezien ik nogal veel tijd erop spendeer, leek dit een logische volgende stap. Ik heb er netjes voor gespaard en ik ben dan ook bizar blij met deze aankoop!

kantoor www.jaimyskitchen.nl
Toen ik thuis kwam met de iMac, kwam ik er ineens achter dat het bureau tafeltjes wat ik in gerechte had, echt te belachelijk klein was voor het grote scherm. Dus, ik ging online shoppen en kwam uiteindelijk bij LaForma uit voor een tafel, die als bureau gaat dienen, en een stoel. Dit werd het. Alleen… kreeg ik later bericht dat de tafel pas half februari geleverd wordt… Balen!

l-magazine www.jaimyskitchen.nl
Er gebeurde in het weekend van 16 december nog iets speciaals, want samen met drie andere bloggers stond ik in L-magazine! Dit is het magazine wat elk weekend bij De Limburger krant zit. Samen maakten we een Kerstproductie met allemaal heerlijke recepten voor een Kerst diner! Dat was echt te gek om te doen! praag www.jaimyskitchen.nl
We gingen naar Praag! Mijn vriend en ik zijn een hele week naar Praag en kwamen 30 december precies op tijd terug voor Oud & Nieuw. Deze foto is gemaakt op de enige dag dat we reden hadden. Mogen niet klagen toch 😉

Pasta Kerstmis www.jaimyskitchen.nl
Met Kerst, eerste Kerstdag aten we deze onwijs lekkere pasta met een (haver) roomsaus met citroen en peterselie. De garnalen kochten we hier en waren heerlijk gemarineerd. Het pronkstukje van het gerecht was de hele knolselderij die 2 uur in de oven gegaard was. Dit was echt onwijs lekker. Dit ga ik nog eens maken voor de blog!

mr banh mi www.jaimyskitchen.nl
Deze verklap ik alvast. We aten heerlijke Vietnamese broodjes namelijk!

zwanenmeer praag www.jaimyskitchen.nl
En we gingen ook naar het ballet! Voor de eerste keer voor ons beide, naar het Zwanenmeer natuurlijk. Dit was helemaal te gek, zo indrukwekkend!

Collage Bastei Brucke www.jaimyskitchen.nl
Op de terugweg gingen we nog even langs Dresden, of eigenlijk in de buurt van Lohmen. Daar is de BasteiBrucke, die je toevallig niet op deze foto ziet, maar het gebied hier was zo onwijs mooi. Het was een flink uur omrijden en we zijn hier ongeveer 2 uurtjes geweest. We hebben ongeveer 1,5 uur gewandeld en gekeken naar de mooie uitzichten. Ook kwamen we een forel rokerij tegen, onwijs traditioneel en daar hebben we een heerlijke forel gegeten. Daarna snel terug naar huis!

Collage oud&Nieuw www.jaimyskitchen.nl
Eenmaal thuis ws het de dag erna al Oud & Nieuw. We vieren heel gezellig met een clubje van 9 bij ons thuis. Veel lekkere hapjes, spelletjes heel veel dansjes en prachtig vuurwerk kijken. Het was echt en mega te gek geslaagd feestje!

Bedankt voor het lezen van deze Diary. Januari is een spannende maand, omdat ik met mijn nieuwe baan begin. Heb daar onwijs veel zin in. Daarnaast gaan we dus op reis, naar Nicaragua, daar kijk ik ook enorm naar uit. Natuurlijk komen daar ook mooie reisverslagen van, net als van Praag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.