Lifestyle

Mijn nieuwe interieur + 5 x tips

Interieur tips www.jaimyskitchen.nl

In deze blog laat ik jullie mijn nieuwe interieur zien en geef ik mijn tips voor toffe toevoegingen in jouw interieur! Ben je al benieuwd?

Mijn interieur

Een jaartje geleden verbouwden wij onze beneden verdieping en onder andere kwam er een nieuwe keuken. Dat was niet het enige, we hadden een nieuwe vloer en langzaam kwamen er nog wat nieuwe toevoegingen in het interieur. Ik vroeg op Instagram of jullie het leuk vonden om een update te krijgen en of ik wat tips zou delen. Het antwoord was 100% ja! Heel leuk dus, hierbij mijn nieuwe aanwinsten en tips!

Tips voor je interieur

Nu ben ik echt totaal geen expert, ik heb vooral hulp gekregen van wat mensen om mij heen, maar daar zo meer over. Ik vind het wel erg leuk om een fijne plek te creëren en ben dan ook ontzettend blij met ons plekje thuis. Er zijn een aantal dingen die het interieur dan ook extra leuk gemaakt hebben.

 1. Maak een toffe wand collage van schilderijen

  Interieur tips www.jaimyskitchen.nl
  Ontzettend spannend vond ik het om die eerste spijkers in de muur te slaan. Zou het wel mooi zijn? Heb ik ze op de juiste hoogte geplaatst? Maar ik moest gewoon beginnen. Hoe tof is deze combinatie van souvenirs en mooie prints! De prints zijn van everydeco en ik vind deze te gek. Mooie vlinders, maar ook een prachtige schelp. Kijk zeker eens in de webshop, want er is zoveel moois. Het toffe is dat dit allemaal foto’s zijn, dus van échte vlinders en échte schelpen. Tof hé? Dit heb ik gecombineerd met een print uit Parijs, lekker toeristisch en een mooi schilderij als herinnering uit Nicaragua.

 2. Gebruik planten in je interieur

  Ik ben inmiddels best wel gek geworden op groen in mijn interieur. Nu moet ik wel zeggen dat ik nog niet echt een pro ben en nog geen groene vingers ontwikkeld heb. Er zijn namelijk al een aantal planten gesneuveld, omdat ze toch niet voldoende licht kregen. Beetje jammer, dus ik kan je aanraden daar even goed naar te kijken!

 3. Denk eens aan taxidermie

  Interieur tips www.jaimyskitchen.nl
  Wat dit is? Dit zijn opgezette vlinders, insecten, vogeltjes of zoogdieren. Misschien een beetje wennen, maar echt een eyecatcher in je interieur. Op de foto zie je een prachtige vlinder! Die wil ik graag in de collage aan de muur ophangen. Vriendinnetje Adrienne de Bock maakt deze namelijk! Op haar website kun je er meer over lezen. Geloof me, echt heel erg tof! Ik kan niet wachten tot ik mijn eerste vlinder erbij kan gangen!

 4. Onze nieuwe ronde tafel

  Interieur tips www.jaimyskitchen.nl
  We hadden een prachtige tafel van sloop hout, eentje van Piet Heijn Eek, maar die vonden we niet meer bij de rest passen. Mijn broertje nam de tafel over en wij kochten een zwarte ronde tafel van hout. zoveel mooier in deze ruimte! Daar kochten we toffe groene velvet stoelen bij, die weer erg mooi passen bij de donkergroene muur in de woonkamer.

 5. Durf te kiezen voor een uitgesproken kleur

  En dat dezen wij! We kozen namelijk voor een ontzettend donkergroene muur, die er bijna zwart uitziet in de avond. Het staat tof bij de groene planten en natuurlijk bij die eetkamerstoelen. Het was even spannend om voor een donkere kleur te kiezen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad. Mijn tip is dan ook om het gewoon te DOEN! Dat kan donkergroen zijn, okergeel of zwart. Probeer het gewoon!

Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met deze upgrade van ons interieur! Hopelijk vinden jullie deze tips leuk en als jij nog tips hebt, laat ze zeker weten in een reactie in deze blog!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sanne
  22 november 2020 at 14:48

  Prachtig groen! Heb je voor mij de kleurcode misschien? En ik zou graag willen weten welke kleur de andere muren hebben gekregen?
  Dank je!

  • Reply
   Jaimy
   24 november 2020 at 20:30

   Het Sanne,

   Het grijs is van gamma en dat is de kleur komijnzaad. Het groen is van Farrow & ball en dit is de kleur Studio Green.
   Thanks voor het compliment :).

  • Reply
   Tanja
   25 april 2021 at 13:22

   Waar heb jij de gouden spiegel gekocht?

   • Reply
    Jaimy
    29 april 2021 at 19:33

    Hey, dat is een bamboe spiegel en geloof dat deze van Casa komt!

 • Reply
  Saskia
  2 februari 2021 at 14:48

  Hai Jaimy!
  Wij zijn ook aan het kijken voor een mooie donkergroene kleur in de woonkamer, zo gaaf!
  Ik vind die Studio Green er op internet zo anders uitzien dan op jou foto’s. Ligt dat dan aan het licht op jou foto’s?

  • Reply
   Jaimy
   7 februari 2021 at 10:47

   Hi Saskia,

   De kleur ziet er bij ons heel donker uit sowieso, omdat deze in een wat donkere hoe valt. Zeker in de avond is het erg donker. Als er licht op schijnt, dan zal de kleur er een stuk groener uitzien! Wij zijn er ontzettend blij mee!

   Succes!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.