Persoonlijk

Mijn 2016 Goals

Januari is net begonnen en dat heeft mij de afgelopen dagen de tijd gegeven om eens na te denken over mijn Goals voor het jaar 2016. Deze zijn natuurlijk met name Food gerelateerd, een kleine Food Bucketlist kun je het wel noemen met een paar andere passies van mij erin verweven.

 1. Uit eten gaan bij Michelinster-restaurant One te Roermond. Eigenlijk is het schandalig dat ik hier nog niet geweest ben, dus hier moet eens tijd voor gemaakt worden! Ik ga de ervaring graag aan.
 2. Meer bakken! het probleem is dan alleen batik zelf geen goede oven heb. Ik zou graag broden willen maken, maar dan moet dit echt bij iemand anders thuis, anders is de kans op mislukken groot.
 3. Gezond eten! Hier hou ik altijd eigenlijk rekening mee, maar nu wil ik proberen doordeweeks gezond en licht te eten. In het weekend mag het dan wat uitgebreider zijn.
  DSC_0963_Fotor
 4. Blog. Meer persoonlijke artikelen posten, zoals ook een eetdagboekje van mijzelf of anderen.
 5. Meer verdiepen in koffie. Hier ben ik al een klein beetje begonnen met vriendinnetje Sandra, maar wil ik in 2016 graag verder mee gaan. In Maart ga ik ook met 4 andere vriendinnen naar het Amsterdam Coffee Festival, dus dat beloofd wat!
 6. Buitenland. Ik ben twee trips aan het plannen voor 2016; Japan en Indonesië. Tijdens deze reizen wil ik me laten verassen door alles wat deze landen te bieden hebben, ook op food gebied! Uiteraard zullen uitgebreide verslagen volgen!15642193413_6bbf6c6a9c_z
 7. Roti maken. Een echte Surinaamse dan, daar wil ik mij dan wel eerst goed in gaan verdiepen.
 8. Foodfestivals bezoeken. Vorig jaar ben ik ook naar twee foodfestivals geweest en dat wat zó leuk, dat ik dat dit jaar weer wil gaan doen.
 9. Zelf pasta maken. Deze spreekt wel voor zich he?! Het is heel simpel, toch heb ik het nog nooit gedaan!
 10. Kaasfondue! Dit heb ik gewoon nog nooit gehad, maar wil ik echt wel eens proberen. Want ja… Kaas… is altijd goed!
  2391538195_b20f53afa8_z
Dat is het zo’n beetje! Ik heb enorm veel zin in dit jaar en ik neem jullie uiteraard mee met al het bovenstaande. Spannend hoor!
Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.