Persoonlijk

Mei Diary #2017

Wow, ik besefte me ineens dat de maand mei zo snel gegaan is. Er waren onwijs veel leuke dingen en ja, dan gaat de tijd snel. In de maand mei was ik veel bezig met sollicitaties, het meidenweekendje en Erik heeft hard aan de tuin gewerkt. Kijk je mee?

Zoals ik al zei, ik heb deze maand ook veel gesolliciteerd en als daar iets uitgekomen is, dan zal ik dat zeker vertellen. Voor nu heb ik een aantal freelance klusjes, onwijs leuk! Ik verveel mij dus echt geen moment.


Begin deze maand maakte ik samen met Mathilde een butter chicken. Dat was onwijs lekker. Ik ga zeker nog eentje voor Jaimy’s Kitchen maken.


Lunch in het zonnetje met een heerlijke boterham met avocado, basilicum en cherrytomaat.


Begin van de maand sloofde Erik zicht enorm uit in de tuin, een week lang!


Deze foto is niet van de maand mei (check de boom in bloei), maar ik wilde toch alvast een klein resultaat laten zien. De boom! Heel veel planten zijn eruit, zodat het geheel wat rustiger is. Hoe tof zijn die potjes? Ze werken op zonde-energie en in de avond zijn het lampjes!


Deze maand ging ik ook samen met deze meiden naar een concert in Keulen. Het was een onwijs lange reis vanuit Amsterdam, maar het was onwijs gezellig.


We gingen naar JP Cooper! Jemig, wat kan die dude zingen, het was echt te gek!


Samen met Sandra ging ik naar Down Town Gourmet Market in Eindhoven en schreef er een blog over.


Dit was onwijs lekker! Een gepofte zoete aardappel met heerlijke toppings zoals zalm, asperge en avocado mayonaise.

Voor leukerecepten.nl schreef ik ook een review van Reishonger van Sabine’s Ohmyfoodness. het boek is onwijs leuk vormgegeven en er staan veel lekkere recepten in!


In de trein naar huis probeerde ik deze onigiri met tonijn. In Japan genoten Erik en ik hier van als lekker tussendoortje, maar helaas haalt deze het qua smaak echt niet met de Japanse. Het verschil zit zich met name in de rijst. Deze is een beetje droog.


Plenty More van Ottolenghi kreeg ik van Sandra en ben daar onwijs blij mee!


Hier lunchte ik ook mee deze maand, boterhammen met avocado, buffermozzarella en basilicum!


Ik bestelde deze te gekke citroenenbroek! Echt iets voor een foodie toch? Lekker funky, I love it!


Asperges! Heerlijke combinatie!

Malta Aardappel Koekjes Jaimyskitchen

Voor Finest Potatoes maakte ik dit recept van Aardappelkoekjes. Hier kun je het recept vinden. Heb jij ook meegedaan aan de witactie?


Ik nam brioche mee uit Parijs, zo heerlijk. Toen het een paar dagen oud was, maakte ik er wentelteefjes van.


Als je bij Primark bent, moet je deze popcorn eens proberen! ZO LEKKER. Je moet wel van kokos houden, anders word je hier niet vrolijk van.


Lounge 44 ging dicht, Mr. Sammi open en daar hoorde een nieuw interieur bij. Ik kocht in hun sale een aantal borden, een dekentje, maar ook dit toffe tafeltje. Ben er onwijs blij mee. Inmiddels liggen er al kookboeken op.

Deze maand ging ik ook op meidenweekend naar Parijs, maar daar komt volgende week vrijdag een apart verslag van!

Dat was weer een kijkje in mijn maand, maand mei. Juni is al flink begonnen en dat gaat ook onwijs snel moet ik zeggen. Tot volgende maand!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.