Persoonlijk

Maart Diary #2017

www.jaimyskitchen.nl

Weer een maand voorbij, weer een nieuwe diary! Deze maand heb ik enorm veel gedaan voor mijn gevoel. Ik ging naar London, kluste er wat op los, sportte veel en was natuurlijk weer veel bezig met koken en fotograferen. Oh, en we gingen lekker op stap!

Een heerlijke maand, kijk je mee?

De maand begon erg leuk met een weekend naar London met Mathilde. Daar schreef ik al eerder over, dus ik zal niet nog meer foto’s sparen 😉 Deze is gemaakt in Camden Town.

www.jaimyskitchen.nlOP! Nieuwe verslaving aan Johnny Doodle pure chocolade met kardemom, te lekker. Hier liet ik Mathilde zien dat mijn reep al op was 😉

www.jaimyskitchen.nl
Mijn broertje was jarig!

www.jaimyskitchen.nl
Erik en ik kluste er op los. We verfden de kozijnen beneden in een frisse witte kleur en schuurden de vensterbanken. Daarna werden die gelakt en werden er houten jaloezieën opgehangen.

www.jaimyskitchen.nlZo, dat ziet er alweer beter uit. We willen over een jaartje een flinke verbouwing gaan doen met dus een nieuwe keuken en een nieuwe vloer. Dat is niet echt onze smaak.

www.jaimyskitchen.nl
In London scoorde ik een outfit waar ik blij mee was. haha dubbele vinger.

www.jaimyskitchen.nl
Sushi met Evy eten. Jammie, daar heb ik altijd zin in.

www.jaimyskitchen.nl
Ik kreeg spontaan tulpen van mijn vriend. Hoe lief is dat. Ik was helemaal verbaast en ze staan nu al 1,5 week. Elke keer als ik er naar kijk word ik helemaal blij.

www.jaimyskitchen.nl
Ik schreef deze maand een eetdagboekje voor Simone van Fit en Puur. Klik zeker even door als je het leuk vind om te lezen wat ik zoal op een dag eet en wat mijn antwoorden op de vragen van Simone zijn.

skaten www.jaimyskitchen.nlHet weer is deze maand heerlijk waardoor ik al een aantal keer ben gaan staten. Dat vind ik echt heerlijk om te doen in de lente en zomer. Lekker een uurtje staten, niks aan mijn hoofd én het is een goede workout. Ik ga meestal ongeveer 10-15 kilometer skaten. Soms zelfs 20km! Daarnaast probeer ik 2/3 keer in de week naar de sportschool te gaan, maar dat is afhankelijk van mijn planning want ik het het maar druk met 32 uur als accountmanager werken, 8 uur bij Leuke Recepten én dan in de avonden/weekenden mijn eigen blog bijhouden. Maar hey, allemaal leuke dingen. Ik ben happy!

kimchee www.jaimyskitchen.nl
Oh, kennen jullie Kimchee? Het is een pittige gefermenteerde chinese kool. Een echte Koreaanse topper. Dit is enorm gezond en staat nog steeds op mijn kooklijst! Het is alleen enorm veel werk. Althans, dat denk ik…

www.jaimyskitchen.nl
Deze chick heeft mijn logo gemaakt! Vriendinnetje Kelly was een weekendje in Roermond, dus ik na haar lekker mee uit eten als bedankje. Daarna gingen we lekker dansen!

www.jaimyskitchen.nl
We waren met zijn viertjes en gingen een avondje op techno dansen in de ECI cultuurfabriek bij het feestje Brandstof in Jungle-Thema… We namen de plantjes mee!


Met moeders ging ik naar de Ikea voor een nieuw vloerkleed mij haar. Ik nam zelf natuurlijk ook allemaal onnodige dingen mee haha. Deze bank leek me heerlijk voor op onze ‘chill-kamer’ in de maak.

www.jaimyskitchen.nl
Lekker koken & fotograferen voor Leuke Recepten. Deze maand iets meer vanuit thuis, omdat Eric en Sandra in een grote verhuizing zitten. Helemaal niet erg, want ik ben graag in ons huis en we houden gewoon contact over de foto’s en ik krijg feedback via WhatsApp.

www.jaimyskitchen.nl
Het klussen houdt niet op. Maar, zie je het verschil? Het wordt allemaal weer lekker fris en wit, heerlijk. Het is echt enorm dankbaar werk, want we zijn steeds zo happy met elke stap die we zetten. De trap wil ik deze zomer ook aanpakken. Wat zal ik ermee doen? Schuren & houtkleur, wit, grijs?

www.jaimyskitchen.nl
We gingen keuken shoppen en vonden deze parel. De kleuren en materialen zijn niet helemaal onze smaak. Ook niet alle details, maar het idee van een kookeiland met daaraan een bar gedeelte waar je met 4 personen kunt zitten spreekt ons enorm aan. Kanshebber!

www.jaimyskitchen.nlWe vinden hout heel mooi en willen dit wel ergens terug laten komen in de keuken, Dit vonden we ook erg gaaf!

www.jaimyskitchen.nlVriendinnetje Sandra werkt bij Regiobank en zijn organiseerden samen met Stichting Starter een Starterscafé. Ze vroeg mij of ik iets lekkers wilde maken voor in de goodiebag en dat wil ik! Ik maakte heerlijke pure en witte chocolade fudge en pakte ze schattig in. Ik kreeg al wat lieve comments op Facebook en zelfs een foto doorgestuurd van iemand die het recept nagemaakt had. Voor de liefhebber: Fudge.

www.jaimyskitchen.nl
Dit bankje laten we maken voor in de tuin. En dan met een mooie hocker erbij zodat je ook lekker languit in de tuin kunt liggen.


Nog een keertje sushi deze maand, lucky me! Deze keer was Esmee niet ziek dus konden we met zijn drietjes gaan, Evy ging dus ook me. Deze meiden ken ik van mijn studie Commercieel Management en ik ben zo blij dat deze toppers nog steeds goede vriendinnen van mij zijn. Jullie zijn leuk!


Laatst maar allesbehalve least. Het Leuke Recepten Magazine is uit! Zo tof dat ik hier aan mee mocht werken. Ik mag mezelf erg gelukkig prijzen en hoe lief dat ze mijn naam in het magazine bij het dankwoord vermeld hebben? Winnen? Klik snel even door naar de win pagina!

Dat was mijn Maart! Heerlijke maand en ik kijk uit naar April. Deze maand weer veel klussen, maar ook hard werken, bloggen en fotograferen. Ik ben weer druk met de Albert Heijn Glutenvrije challenge en zal deze maand ook weer een nieuwe challenge krijgen. Daarnaast ga ik ook nog lekker stappen met vriendinnen, een Escape Room met mijn familie in en moet aan de boekhouding!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.