Persoonlijk

Juni Diary #2017

Malta Amorino www.jaimyskitchen.nl

De maand juni was onwijs leuk en spannend tegelijk. Een goede start is het halve werk en als de eerste dag van de maand je verjaardag is, kan het toch alleen maar een topmaand worden? Deze maand vierde ik dus mijn verjaardag, werkte ik op Pinkpop en als klapper ging ik mee op persreisje naar malta met Finest Potatoes!

Al eerder vertelde ik in de laatste What’s New dat ik helaas niet meer werkzaam zou zijn bij mijn vorige werkgever. Uiteraard ging ik snel op zoek naar een nieuwe baan en uiteindelijk heb ik één maand zonder werkgever gezeten. Precies vandaag start ik namelijk met mijn nieuwe baan! Ik ga aan de slag als Marketing Coördinator. Onwijs blij met deze kans, want marketing is toch een vakgebied wat mij altijd blijft prikkelen. Hele fijne, goede werkgever waarbij ik echt het gevoel heb dat we een goede match zijn. Zo zie je maar, alles gebeurd met een reden, want er is veel goeds voort gekomen uit mijn vertrek bij mijn vorige werkgever.

Diary verjaardag www.jaimyskitchen.nl
Op de eerste dag van de maand en was het mijn verjaardag ging ik richting Amsterdam voor Hello Fresh. Voor hen mag ik namelijk vanaf nu recepten testen, onwijs leuk! Ik trakteerde mezelf of een koffie en broodje van coffeelovers en jullie op het recept van Red Vetvet Bites!

sous vide diary www.jaimyskitchen.nl
Van Erik kreeg ik voor mijn verjaardag een Sous Vide apparaat! De stick zorgt voor een contante temperatuur van het water, waardoor je perfect gegaard vlees, vis en groenten krijgt. Er zijn buiten dat nog veel meer bereidingen mee mogelijk!

cocktails diary www.jaimyskitchen.nl
Dit jaar geen verjaardagsfeestje, maar wel lekkere cocktails met Mathilde en Sandra.


Deze maand ben ik weer aan de ijskoffie gegaan! Lekker kopje koffie zetten en dan ijsklontjes erbij, heerlijk!

mulberry diary www.jaimyskitchen.nl
Deze beauty spotte ik bij Mulberry. Ik heb er bijna 2 jaar gewerkt en in die periode heb ik een paar tassen daar gekocht. Ik werd helemaal verliefd op deze en besloot deze te kopen als ik een nieuwe baan zou hebben binnen korte tijd. Deze heb ik, maar nu twijfel ik wel, het is veel geld namelijk.

wentelteefjes www.jaimyskitchen.nl
Ik werkte een weekend op Pinkpop voor heet brood en bakte twee dagen lang 4 soorten wentelteefjes.

heet brood pinkpop www.jaimyskitchen.nl
De zaterdag wentelteefje-bakkers!

eetclub www.jaimyskitchen.nl
Samen met drie andere vriendinnen in Roermond hebben we onszelf tot de eetclub omgetoverd. Eens in de maand kookt iemand anders. Deze keer was mijn beurt en ik maakte twee recepten van Ottolenghi uit Plenty More!

smoothie www.jaimyskitchen.nl
Lekker smoothies drinken in de tuin!


Samen met vriendinnetje Anniek ging ik een dagje naar Amsterdam om te shoppen en om nieuwe piercings te laten zetten. Dit is het resultaat!

SLA amsterdam www.jaimyskitchen.nl
We aten heerlijke salades bij SLA. Jammie, deze zijn echt onwijs lekker en goed gevuld.

Restaurant One www.jaimyskitchen.nl
Ik mocht Chef for a Day zijn bij Restaurant One en schreef er een heel verslag over. Wat was dat te gek zeg. Dit was echt een van de hoogtepunten in deze maand!

sushi bowl jaimyskitchen.nl
Ik at ook nog een sushi bowl. Niet de meest fotogenieke, maar wel onwijs lekker!

op dreef
Met mijn vriendinnetjes dansen bij Op Dreef festival!


Mathilde maakt altijd een feestje van drankjes! Lekkere hugo met citroen, munt en aardbei!


De bettine saladay was onwijs leuk. Het weer was helemaal te gek en ik maakte een heerlijke salade. Klik snel door voor het verslag en het recept met win actie.

wassenaar www.jaimyskitchen.nl
Samen met Erik ging ik een dagje naar het strand en daarna naar een LEAN bijeenkomst. Onwijs interessant was het. Het thema was onder andere managen van je energie. Heeft echt indruk op mij gemaakt!


En we namen een uitgebreide lunch 😉

roerei www.jaimyskitchen.nl
Ik kookte lekker veel deze week, want ik wilde een beetje vooruit werken. Onder andere ook deze scrambled eggs, franse stijl!

malta www.jaimyskitchen.nl
Toen was het tijd voor het Malta tripje samen met Finest Potatoes. Dit was echt te gek, maar wat we allemaal deden en hoe het verder was, dat kun je vrijdag lezen!

cafe del mar www.jaimyskitchen.nl
We gingen in ieder geval feesten bij Cafe del Mar. Je ziet hier bloggers Manon, Ester, Jacky en haar vriend!

valette malta www.jaimyskitchen.nl
Bezochten mooie stadjes!

malta www.jaimyskitchen.nl
En bewonderden de prachtige stranden en baaien! Snel dus meer hierover.

Zo, dit wordt een spannende maand, vandaag dus mijn eerste werkdag. Ik heb er onwijs veel zin in. Afgelopen weekend heb ik wat blogs voorbereid en deze week zie ik gezellig mijn vriendinnen weer. Deze maand nog minimaal 1 festival, uit eten en waarschijnlijk gaat mijn beugel er deze maand eindelijk weer uit!

Tot de volgende keer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.