Persoonlijk

Juli Diary #2017

jaimy www.jaimyskitchen.nl

Oh jeetje, ik was bijna vergeten om een maand overzicht te maken. Deze maand begon ik met mijn nieuwe baan en dat was toch echt wel het aller belangrijkste van de maand. Verder deed ik nog een aantal leuke dingen, kijk je met mij mee?

Zo, deze maand gebeurd er nog iets spannends! Mijn beugel ging er uit! Of eigenlijk alleen de bovenkant. En as-we-speak- zit er alleen nog een deel van de onderkant in. Helemaal tevreden ben ik niet nog, dus over twee weken gaat hopelijk alles er uit, worden de tanden mooi recht gemaakt én ga ik ze bleken. Dan ben ik tevreden, haha! Maar de foto in de opening, dat is even een tussenstand!

Bolletje witactie www.jaimyskitchen.nl
Dit te gekke pakket van bolletje won ik bij de hippe vegetariër. Echt een onwijs mooi pakket met allemaal Sissyboy bordjes, kommetjes ect. Thanks! Zo happy mee!

bioscoop www.jaimyskitchen.nl
Date-night met le boyfriend. We gingen even de stad in en reden daarna naar Maastricht om naar de bioscoop te gaan naar 2:22. Dit was echt een toffe film. En bij Pathé hebben ze Starbucks ijskoffie, had ik zin in 😀


Deze maand had ik trouwens nog een date-day met Erik. Eerst gingen we eten bij Mr. Sammi bistrobar in Roermond. Heerlijk uitgebreide lunch waar we eerst een oester namen en een broodje pulled park & zalm deelde. Daarna gingen we naar de sauna en ook nog sushi eten! JAMMIE!

www.jaimyskitchen.nl
In het tuincentrum scoorde ik deze nieuwe vriendjes. De linkerplant liet ik staan, maar daar kom ik nog wel een keertje voor terug 🙂


Ik ging enorm aan de slag met pinnen op maps.me voor mijn vakantie naar Bali met Anniek. Echt onwijs handige app, want je kunt offline navigeren. Heb ik vorig jaar met name veel in Japan gebruikt! Bali tips zijn nog steeds welkom!

www.jaimyskitchen.nl
Samen met Willemijn en Esmee ging ik een drankje (cocktail) drinken in de stad en daarna belandde ik met Esmee bij cafe FF waar een vaag indoor festival met vooral veel rockmuziek gaande was. Wij zaten vooral op een bankje te kletsen. En OMG, iemand liep naar buiten, kotste en liep door. En daarna liepen mensen door de kots. IEW!

www.jaimyskitchen.nl
Deze foto van Malta vond ik nog terug op mijn telefoon. Het was zoo leuk. Het verslag lees je trouwens hier: Malta trip.


Heb je deze Mangum met pindakaas al geproefd? Mijn god, zó lekker!

www.jaimyskitchen.nl pannenkoekenplant
Hier staat mijn nieuwe vriendje, de pannenkoekenplant, te shinen. Inmiddels staat hij alweer in een nieuwe, grotere pot en zijn er al twee! stekjes gekomen. Baby plantjes :).


Sporten deed ik ook regelmatig deze maand, inclusief yoga en skaten. Ik vind het heel leuk, maar ik moet me regelmatig echt oppakken hoor!

www.jaimyskitchen.nl ontbijt
Ik kreeg chocolade van Hands Off, ZO LEKKER! En ook hield ik een ‘What I eat in a day’ bij in mijn insta stories, dat ga ik nu minimaal 1x in de week doen. Dus als je het leuk vind, volg je mij dan op instagram?


Samen met Sandra en Eric van Leuke Recepten gingen we Bistrobar XO uitvoerig testen. Het eten was top, het was gezellig en dit was wat ik onder andere at: makreel!


Deze maand deed ik mee aan een instagram challenge van The Social Good Girl, waarbij we 5 dagen lang een opdracht kregen voor in onze insta stories. Dit was zó leuk om te doen, dat ik het een beetje mis!

www.jaimyskitchen.nl matcha latte
Jammie, ik nam op de terugweg van Leuke Recepten een Matcha Latte met amandelmelk bij Coffee Fellows. Echt een aanrader!

www.jaimyskitchen.nl
Mijn broertje was aan het BBQ-en! Dat heb ik deze maand een aantal keer gedaan. Bij mijn moeder, bij mijn schoonouders en samen met Manon, van Healthyfoodie Manon. De recepten die ik met haar maakte komen langzaam aan online en de eerste, de kipburger BBQ staat op online!


In Roermond is elk jaar twee dagen sjommelmert, wat een grote markt door heel het centrum is. Daar gingen Erik en ik natuurlijk ook naartoe en aten we deze heerlijke hartige wafels van Marc en Anne.

Dat was mijn maand in een notendop! Komende maand word echt onwijs leuk, want sowieso gaat mijn beugel er uit, ik ga een weekendje naar Amsterdam, ook een weekendje naar Anniek om de vakantie voor te bereiden en op 27 augustus naar Bali, yes!

Tot volgende maand!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.