Persoonlijk

It’s my Birthday!

bron

Vanaf vandaag ga ik als 27-jarige door het leven! Stiekem vind ik het helemaal niet leuk om 27 jaar te worden, de jaartjes vliegen erbij, maar jarig zijn vind ik wel heeel erg leuk! Dus, vandaag ga ik het er even goed van nemen. Werken mag ik wel gewoon, maar dat is geen straf, want dit is mijn tweede week van mijn nieuwe baan: Account Manager bij Pure Ingredients (klik). Yes, in de foodbranche, dus ik ben een gelukkige 27-jarige! Ik laat jullie graag zien welke taartjes ik het liefst zou eten…

Birthday2

bron

Waaahhh Brownies met Oreo, please maar me hier wakker voor!

birthday3

bron

Oh my: Red Velvet Cheesecake Brownie.. het gaat niet beter worden dan dit!

Birthday4

bron

Hoe lief zijn deze CakePops?!

Birthday5

bron

Waaaaah Carrot Cake, I love you!

Birthday6

bron

En deze zijn gewoon té cute…

Dus, dit wil ik wel graag allemaal eten op mijn verjaardag. Mag toch? It’s my birthday and I can eat Cake as much al I want to!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    henny verhallen
    1 juni 2015 at 12:33

    Proficiat en …kook ,bak enz. ze.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.