Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Weekmenu lekkere recepten #4

Stel jij ook vaak de vraag: 'Wat eten we vandaag?' en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het avondeten? In deze blog maar liefst 7 recepten, voor een hele week aan lekkere avondmaaltijden.

Een weekmenu vol lekkere recepten

Een nieuwe maand van start en dat betekend dat ik opnieuw een weekmenu deel met lekkere recepten. In deze editie lekkere ovenschotels en verwarmende recepten. Voor het bonusrecept een lekker recept voor Sinterklaas. Ik deel dit recept alvast, zodat je wellicht het recept al eens kunt testen voor 5 december ;).
Wat kun je verwachten van de weekmenu's op Jaimy's Kitchen?
 

  • 7 recepten; voor een week lang avondmaaltijden
  • 1 bonus recept is elke week een lekker zoet recept
  • Lekkere en gezonde maaltijden
  • Meestal zonder vlees, veelal vegetarisch en af en toe vis
  • Veel inspiratie!

Alle kopjes van de recepten zijn linkjes, dus klik erop en ga naar het volledige recept!

Maandag: Pompoen Quiche

Recept pompoen quiche met spinazie www.jaimyskitchen.nl

Deze quiche is gevuld met blokjes pompoen en spinazie en is heerlijk pittig door de toevoeling van oude kaas. Een quiche die bij het hele gezin in de smaak zal vallen.

Bereidingstijd: 30 minuten

Dinsdag: Ravioli ovenschotel met spinazie en mozzarella

Recept ravioli ovenschotel www.jaimyskitchen.nl

Deze pasta ovenschotel is gemaakt met ravioli in een zelfgemaakte tomatensaus. Dit recept bevat lekker veel groenten zoals courgette en spinazie. De mozzarella maakt de ovenschotel helemaal af!

Bereidingstijd: 30 minuten

Woensdag: Recept gevulde tomaat met pilav

Tomaat gevuld met pilav www.jaimyskitchen.nl

Deze lekkere kruidige pilav is een heerlijk vulling voor de tomaten. Deze gaan samen de oven in en zo heb je een heerlijke maaltijd!

Bereidingstijd: 45 minuten

Donderdag: Ovenschotel aubergine Melanzane alla Parmigiana

Ovenschotel aubergine Melanzane alla Parmigiana www.jaimyskitchen.nl

Deze pasta ovenschotel met macaroni, pompoen en courgette met gesmolten mozzarella is heerlijk voor een doordeweekse maaltijd en is makkelijk om van te voren te maken. En is geschikt voor het hele gezin!

Bereidingstijd: 15 minuten + 15 minuten oventijd

Vrijdag: Burrito met tempeh en zoete aardappel

burrito met tempeh www.jaimyskitchen.nl

Dit recept voor burrito’s is helemaal plantaardig en heeft een vulling van tempeh, barbecue saus en zoete aardappel. Gezonde, lekkere handzame burrito’s voor een lunch of als avond maaltijd.

Bereidingstijd: 45 minuten

Zaterdag: Zelfgemaakte pizza met tonijn

zelfgemaakte pizza met tonijn www.jaimyskitchen.nl

Pizzadeeg zelf maken is helemaal niet moeilijk, dus in dit recept maak ik zelf een pizza bodem. Deze wordt belegd met tonijn, rode ui en kappertjes. Natuurlijk kun je deze pizza ook maken met kant-en-klare pizza bodems.

Bereidingstijd: 20 minuten +2 uur rijzen

Zondag: Vegetarische Buddha bowl met tempeh

Mijn Buddha Bowl is een Mexicaanse, vegan versie met gemarineerde tempeh, rijst, bonen en lekker veel groenten. Een heerlijke kom vol lekkers!

Bereidingstijd: 45 minuten

Bonus recept: Mini pepernoten cheesecake voor Sinterklaas

Sinterklaas cheesecake met pepernoten www.jaimyskitchen.nl

Deze kleine cheesecakes zijn perfect voor Sinterklaas want ze zijn gemaakt met pepernoten voor extra veel speculaas smaak.

Bereidingstijd: 15 minuten voorbereiden + 20-25 kooktijd + 3 uur afkoelen

Dit was het weekrecept, een smakelijke week toegewenst!