Weekmenu lekkere recepten #4

Stel jij ook vaak de vraag: 'Wat eten we vandaag?' en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het avondeten? In deze blog maar liefst 7 recepten, voor een hele week aan lekkere avondmaaltijden.
Een weekmenu vol lekkere recepten
Een nieuwe maand van start en dat betekend dat ik opnieuw een weekmenu deel met lekkere recepten. In deze editie lekkere ovenschotels en verwarmende recepten. Voor het bonusrecept een lekker recept voor Sinterklaas. Ik deel dit recept alvast, zodat je wellicht het recept al eens kunt testen voor 5 december ;).
Wat kun je verwachten van de weekmenu's op Jaimy's Kitchen?
- 7 recepten; voor een week lang avondmaaltijden
- 1 bonus recept is elke week een lekker zoet recept
- Lekkere en gezonde maaltijden
- Meestal zonder vlees, veelal vegetarisch en af en toe vis
- Veel inspiratie!
Alle kopjes van de recepten zijn linkjes, dus klik erop en ga naar het volledige recept!
Maandag: Pompoen Quiche

Deze quiche is gevuld met blokjes pompoen en spinazie en is heerlijk pittig door de toevoeling van oude kaas. Een quiche die bij het hele gezin in de smaak zal vallen.
Bereidingstijd: 30 minuten
Dinsdag: Ravioli ovenschotel met spinazie en mozzarella

Deze pasta ovenschotel is gemaakt met ravioli in een zelfgemaakte tomatensaus. Dit recept bevat lekker veel groenten zoals courgette en spinazie. De mozzarella maakt de ovenschotel helemaal af!
Bereidingstijd: 30 minuten
Woensdag: Recept gevulde tomaat met pilav

Deze lekkere kruidige pilav is een heerlijk vulling voor de tomaten. Deze gaan samen de oven in en zo heb je een heerlijke maaltijd!
Bereidingstijd: 45 minuten
Donderdag: Ovenschotel aubergine Melanzane alla Parmigiana

Deze pasta ovenschotel met macaroni, pompoen en courgette met gesmolten mozzarella is heerlijk voor een doordeweekse maaltijd en is makkelijk om van te voren te maken. En is geschikt voor het hele gezin!
Bereidingstijd: 15 minuten + 15 minuten oventijd
Vrijdag: Burrito met tempeh en zoete aardappel

Dit recept voor burrito’s is helemaal plantaardig en heeft een vulling van tempeh, barbecue saus en zoete aardappel. Gezonde, lekkere handzame burrito’s voor een lunch of als avond maaltijd.
Bereidingstijd: 45 minuten
Zaterdag: Zelfgemaakte pizza met tonijn

Pizzadeeg zelf maken is helemaal niet moeilijk, dus in dit recept maak ik zelf een pizza bodem. Deze wordt belegd met tonijn, rode ui en kappertjes. Natuurlijk kun je deze pizza ook maken met kant-en-klare pizza bodems.
Bereidingstijd: 20 minuten +2 uur rijzen
Zondag: Vegetarische Buddha bowl met tempeh

Mijn Buddha Bowl is een Mexicaanse, vegan versie met gemarineerde tempeh, rijst, bonen en lekker veel groenten. Een heerlijke kom vol lekkers!
Bereidingstijd: 45 minuten
Bonus recept: Mini pepernoten cheesecake voor Sinterklaas

Deze kleine cheesecakes zijn perfect voor Sinterklaas want ze zijn gemaakt met pepernoten voor extra veel speculaas smaak.
Bereidingstijd: 15 minuten voorbereiden + 20-25 kooktijd + 3 uur afkoelen
Dit was het weekrecept, een smakelijke week toegewenst!

* Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.