Review: Veganbox, de veganistische foodbox

Ik heb een nieuwe foodbox getest! En wel een hele toffe foodbox want deze bevat alleen vegan recepten. Wanneer jij graag (vaker) vegan wilt eten, maar niet altijd inspiratie hebt dan is deze box te gek. De recepten zijn namelijk niet standaard en dat is onwijs leuk!

De veganbox

Zoals ik al zei zitten in de Veganbox alleen veganistische / plantaardige recepten in deze box, 3 recepten per week die zeer gevarieerd zijn. Alles zit erin, dus je hoeft niet meer naar de supermarkt. Ook vond ik dat de maaltijden echt ruim waren, echt zeer geschikt voor 2 personen en wij hadden zelfs nog een paar keer restjes over.

Kortingscode: jaimyskitchen5p

De Veganbox kost voor 3 maaltijden voor 1-2 personen €39,50 voor een wekelijkste box en  €42,50 voor een eenmalige box. Een box voor 3-4 personen kost  €59,50 voor een wekelijkse box en €62,50 voor een eenmalige box. Voor een wekelijkse box betaal je dus  €4,95 tot €6,60 per persoon per maaltijd. Maar met mijn korting code (jaimyskitchen5p) krijg je nu 5% korting!

De gerechten

Hieronder laat ik de gerechten zien die ik gegeten heb uit de box en natuurlijk geef ik mijn mening hierbij.

Recept: BBQ Jackfruit met taco's

veganbox BBQ jackfruit taco www.jaimyskitchen.nl

Dit recept was onwijs lekker! De jackfruit is een lekkere toevoeging in deze vulling voor de taco's. De barbecuesaus is ook erg lekker en daar kreeg ik een heel flesje van. Samen met jalapeño en paprika's is de vulling dus helemaal top. De heerlijke guacamole met koriander maakte het helemaal af!

Recept: Zwarte noodles met wortel & miso saus

Zwarte noodles met wortel en miso www.jaimyskitchen.nl

Dit recept vond ik eigenlijk meer een soep als een saus en ook denk ik dat ik deze nog lekkerder in de winter gevonden had. De smaken vind ik erg verassend en ik geloof niet dat ik dit zelf bedacht zou hebben. Dat vond ik dus erg leuk om te ontdekken. Trouwens, in het recept stond als tip om het witte vliesje van de tuinbonen te verwijderen en dat vond ik erg lekker!

Recept: Bulgur met zoete aardappel, vijgen en harissa

Bulgur met zoete aardappel en vijgen www.jaimyskitchen.nl


 

Ah, deze vond ik echt erg lekker! Ik was ook fan van de kwaliteit van de kikkererwten die erbij geleverd werden en dat hadden er van mij meer mogen zijn. Heerlijk! Ook hierbij kwam een hele tube harissa en daar hield ik ook nog van over. Ik kan het dus lekker nog een keertje maken. het recept was ook erg goed en makkelijk om te maken.

Dus, de Veganbox vond ik lekker én leuk, omdat ook ik als foodblogger weer nieuwe recepten heb geprobeerd die mij zeker verraste! Ik kan deze maaltijdbox dan ook zeker aanraden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen