Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Review: Pizza's The Good baker van Dr. Oetker

Er zijn nieuwe pizza's in het diepvriesvak! De pizza's zijn 100% vegetarisch of 100% vegan, dus ik wilde ze graag testen! Benieuwd naar mijn oordeel?

Nieuwe pizza's in het diepvriesvak

Dr. Oetker heeft nieuwe pizza’s gelanceerd! The Good Baker pizza’s zijn in drie smaakvarianten: Spinach & Pumpkin Seeds, Broccoli & Mushroom en Veggie Mix. De pizza’s bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en hebben Nutri-Score A of B. Ze zijn daarmee een gezondere keuze in het vriesvers pizza assortiment. En eerlijk? Dat proef je! Verder in de blog meer informatie over wat ik van de pizza’s vond en hoe ze smaken.

Vega of vegan pizza's

Deze pizza’s zijn gezonder en ook gewoon erg lekker. De pizza’s zijn rijkelijk belegd met groenten en dat zie je direct! De pizza’s zijn kleurrijk door de verschillende groenten, iets wat ik zelf ontzettend belangrijk vind. De pizza’s zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.
 

Review pizza's The Good baker van Dr. Oetker

Ik heb de pizza's allemaal getest en met elkaar vergeleken. Nu ga ik alvast een spoiler geven; ze zijn echt lekker. Sowieso vind ik altijd dat het oog mee eet en doordat de pizza's zo kleurig zijn voelt het direct goed. Daarnaast is er echt goed nagedacht over de smaakcombinaties. Lees verder voor meer info!

The Good Baker – Spinach & Pumpkin Seeds

review pizza The Good Baker www.jaimyskitchen.nl

100% plantaardig
Nutri-Score B
335 gram, 718 kcal

Een pizza met een knapperige bodem met havervlokken. Getopt met spinazie, pompoenpitjes, gemarineerde tomaatjes, rode ui en plantaardig alternatief voor kaas.

Het oordeel:
Deze pizza is heerlijk kruidig van smaak. De spinazie en kaas zijn ontzettend creamy, dit komt met name omdat de plantaardige kaas echt goed is! Wat deze pizza speciaal maakt zijn de pompoenpitten, omdat dit echt voor een heerlijke crunch zorgt! Daarnaast zijn de gemarineerde tomaten echt smaakbommetjes. Dit is mijn favoriete pizza, echt een verrassing!

The Good Baker – Broccoli & Mushroom

review pizza The Good Baker www.jaimyskitchen.nl

100% vegetarisch
Nutri-Score A
345 gram, 683 kcal

Een pizza met een dunne en krokante spinazie bodem. Belegd met broccoli, champignons, basilicum, knoflook en mozzarella.

Het oordeel: 
De broccoli is nog lekker knapperig en niet te gaar. De pizza heeft een echte pure broccoli smaak, die is zeker aanwezig. De mozzarella smelt erg lekker en de pizzabodem ziet er niet alleen lekker uit door de groene kleur het is ook nog eens extra gezond door de toegevoegde spinazie!

The Good Baker – Veggie Mix

review pizza The Good Baker www.jaimyskitchen.nl

100% vegetarisch
Nutri-Score A
397 gram, 735 kcal

Een pizza met een krokante bodem met zuurdesem. Met als topping een groentemix van gegrilde courgette, gegrilde paprika, gemarineerde tomaat, olijven, ui en mozzarella

Het oordeel: 
Deze pizza voelde het gezondst, omdat er lekkere stukken groenten op zitten zoals paprika en courgette. De groenten zijn herkenbaar en de olijven zijn een onwijs lekkere toevoeging. Een rijkelijk belegde pizza met een onwijs lekkere en knapperige bodem met zuurdesem.

Dit is mijn mening over de pizza's. Welke pizza lijkt jou het lekkerst en wil je proeven?