Review Boerschappen

Boerschappen is een mooi initiatief om lokale boeren in Brabant te ondersteunen bij de verkoop van hun top kwaliteit producten, direct aan de consumenten. Een duurzaam initiatief met onwijs lekkere producten, dat kan ik uit eigen ervaring zeggen!

Goede producten

Die dan ook nog eens direct van het land komen, daar hou ik van! Op deze manier neem je de supermarkt uit de keten weg en zo krijgen boeren een eerlijke prijs en daarnaast is dit duurzamer. Denk maar aan al het plastic dat gebruikt wordt, benzine om alles te leveren etcetera. Boerschappen rijdt dus langs allemaal boeren in de regio om die mooie producten op te halen. Kleine boeren met veel passie voor hun producten die geen of nauwelijks bestrijdingsmiddelen bevatten, geen toegevoegde E-nummers, geen kleur-, geur- en smaakstoffen en de dieren krijgen geen antibiotica en groeihormonen. De producten zijn dus goed! Daarnaast zijn de producten erg vers.

Verschillende boerschappen boxen

Je hebt de keuze uit verschillende boxen, waardoor je de box kan uitzoeken die het beste bij jou past.
 

  1. De oogst box, een vegetarische box.
  2. De compleet box, een box met groenten, vis en vlees
  3. De vangst box, een box met nog meer vlees, vis en zuivelproducten
  4. De nieuwste box, de gemakbox met 3 recepten (1x vlees, 1x vis en 1x vega)

Voor de exacte inhoud van de boxen, kun je op de website van Boerschappen kijken.

Mijn ervaring met de oogstbox

Boerschappen www.jaimyskitchen.nl

Ik ben enthousiast over de oogstbox die ik mocht testen. Er zat in mijn box geen zuivel, omdat ik zelf een lactose intolerantie heb probeer ik zuivel te vermijden. Maar kijk nu eens naar deze heerlijke ingrediënten op de foto! Ik was erg fan van het fruit, de pruimen waren heerlijk en de blauwe bessen ook. Eigenlijk was alles gewoon erg goed van kwaliteit.

Mijn ervaring met de gemakbox

boerschappen jaimyskitchen.nl

Deze nieuwste box bevat 3 maaltijden. In de box zit 1 maaltijd met vlees, 1 met vis en 1 vegetarisch. Ik mocht de aller eerste box proberen en deze was heerlijk. We aten gnocchi met gerookte zalm, noedels met kippendij en verschillende groenten en een heerlijke shakshuka met ei. De recepten waren heerlijk en we hebben er echt van genoten. Daarnaast staat alles binnen 25 minuten op tafel, dus de recepten zijn makkelijk te bereiden. Zelf eet ik geen vlees, dus mijn vriend kreeg alle kippendij. Het recept was zeker lekker zonder, want er zaten veel groenten bij!

Waarom moet je het proberen?

Nadat ik de box geprobeerd had, zag ik een berichtje op de instagram van Boerschappen. Daarin boden ze pruimen aan van een boer die deze niet verkocht kreeg aan de supermarkten, omdat deze 3mm te klein waren. Supermarkten willen ze niet! Dus, de boer bleef zitten met 60.000 kilo pruimen. Hoe bizar is dit? Boerschappen kocht de pruimen en verkocht ze vervolgens weer voor een zachte prijs. Deze ging ik dus ook kopen en ik kan je vertellen dat het de lekkerste pruimen ooit waren. Ik deelde ze ruimschoots uit en iedereen vond ze heerlijk. Kijk, een bedrijf die dit doet, die steelt mijn hart!

Boerschappen Korting!

Gebruik de code 'JAIMYSKITCHEN' en krijg €9 korting op de eerste box!

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen